Pages

29 June 2009

*GOOD riddance*

Finally..the comment box are back..

bodoh punye JS kit

dah la bagi penerangan tak faham macam mana nak letak

ingat semua nye celik coding ek?

sebab utama nak js kit kunun boleh la letak comment luv tu..

poodahh!

dah,pakai blogger comment box sudah..gatai na tangan nak try segala

8 comments:

chics said...

jskit memang bongok, elok-elok halosan pegi take over, kan semua orang dah menyumpah

Farah said...

dila cemane nak buat link2 kat atas tu ek..

precious innocent said...

haha... sorry.. akak gelak evil...

tu sbb akak pakai blogspot je.. xdak pening kepala...

jskit mmg hampeh.. haloscan dah best giler dah.... entah ape2 je nak join tagteam...

tp mmg ada blog yg ok je, cam shila & iza pink...

-mama emma-

kakyong said...

salam ziarah & salam kenal...

kakyong penah gak dulu try nak guna JS kit, ntah apa2 jer.. terus tak leh nak letak komen.. fenin, last2 remove balik, tu pun terkial2 nak removekan..

Anasfadilah said...

chics::seriyesly susah nak install semua..ntahapa-hapa ntah..

Farah::meh email ceq,nani ceq ajaq naa

kak emma:: keevilan mu jelas teasa samapi ke tulang sumsum..sakit hati betol dgn js kit bengong tu..depa still guna haloscan bukan JS kit kot

kak yong::tulah pasal..saya remove terus lepas tak samapi sejam pakai,susah nak handle dgn blogspot ni

pakai hat sedia ada saja senang..heheh

p/s::hi :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comment luv tu rasanya tak leh apply kat blogspot baca forum mana ntah hr tu, tapi kalo jumpa solution habaq mai gak na.. :D

Anasfadilah said...

elissimie::commentluv boleh guna di blogpsot,dengan syarat ada JS kit,u have to embed all the codings first before adding commentluv in js kit.

ia adalah sanagt sukar bagi yg buta coding macam saya...huhuhuh

precious innocent said...

akak memula mmg haloscan, lepas tu gatai2 p upgrade.. so jd under jskit.. tp entah mcm mana, akak leh ada 2akaun.. username lain2.. akak pun pening nak cite mcm mana.. last2 akak delete semua...

mmg betul commentluv boleh install dlm blogspot, akak pun ada akaun gak.. tp dsbbkan jskit durjana tu, maka semuanya hancoq..

ape2pun, jskit menyusahkan.. huhu..

-mama emma-