Pages

23 June 2009

*collecting*

dulu saya ada collect stamps..dululahh

sekarang saya nak collect link blog pula

kepada semua para pembaca,silen reader,loud reader (ada ke term ni)

sila tinggal kan link blog anda pada ruang komen (tintong saya ) di bawah ini

saya nak tutup blog,tapi still nak baca blog boleh?

jasamu ku kenang :)

p/s:; kasi tau link blog korang semua,saya nak buat page link list sendiri..supaya boleh buat blog walk :)

jgn khuwatir teman semua, saya nggak tutupin blog ini selamnya.. (ni pegi blog yaya la ni..maid dia kasik surat chenta..hahahha)

kerna ada sedikit amat urusin

sementara itu ya teman-teman,bisa nggak ulasin templat di bawah ini ya


p/p/s:: husband doesnt like my new layout :((, he said its to white,its to plain,and its like kain tak cukup ela...huwaaaa!huwaaa!...ada idea,sila komen. saya majuk ni,nak duk bawah katil.

org lain komen ai tak kisah yu,tapi asben ai komen,ai kenottt

41 comments:

Cikpid said...

Apsal nk ttp blog plak nih??jgnlaa camtu..

www.cikpid.blogspot.com

♥cybermummy♥ said...

kenapa nak tutup ..baru nak beramah mesra ..
http://mum-of-4.blogspot.com

eiNa said...

aler... nnt ssh laa nk tgk hero pujaan Aira... =(

link: http://a3lina.blogspot.com

Farah said...

http://mylildreamz.blogspot.com

jgn tutup lame2 yer..

Cik As said...

template blog lama dah cantik tapi yang atas tu lago cantik ...

httP://lailasewing.blogspot.com

aZeeMaH said...

awat nak tutup plak niiiiiiiiiiiii

jgnnnn aaaaaaaaaaaaaa

aZeeMaH said...

erkkk...nak tambah lg satu


tantekkkkkkkkkkk bangetttttttt templat tu yaaaaaaaaaa

Jiji said...

wahhhhhhhhhh sudah berjaya tukar wrap@!~ *hi-five sket*

azzamoro said...

i pun bagi

http://azzamoro.blogspot.com

ainiayu said...

nape lak nk tuka nih..yg sedia ada dh ok...tk pe..nnt wat lawatan muhibbah kt umah saya ye...
http://ainiayu75.blogspot.com

Arin said...

u know my link kan?chewah..perasan sungguh kazen mu..anyway..la nih musim menukar layout la..me too ingt nk tukar..tunggu mood malas hilang dulu..and ur layout tuh: nice + simple..

Elyn said...

ibuk ziyyad ini link saya fozalin.blogspot.com.......

Ibu Ayra said...

http://rosrusli.blogspot.com/

2-2 cantekkk.... x tau nak pilih....

precious innocent said...

nie kes nak mekap blog la nie...

-mama emma-
precious-innocent.blogspot

mama danial said...

saya punyer jangan lupa:

mbf657.blogspot.com

Ummu Ilham™ said...

salam.
comel template baru..
add my link too ok..
http://ummuilham.blogspot.com/

aNnAsUeJiE said...

saya jugaaaaa~

http://annasuejie.blogspot.com

irvanqiesy said...

da komen kt sini xsilent reader ni huhuhu...

salam perkenalan...

http://nadianep.blogspot.com

ska said...

hye erni! =)

http://ska617.wordpress.com

arezura said...

p/s :- hi there.. Again!

Wanted to b a part of ur 'blog collection' jugak.. Hehe www.zainyismail.com.my

MatAhaRiKu said...

nape nak tutup blog...template lama ok dah..but yg bru ni simple but nice..n npk kekreatifan empunya..

http://al-fairiza.blogspot.com

arezura said...

nk using a new template ka..? yg stay ada nie lg 'cute'..sweet sket then tat one.. :B

NaDiaH SiDeK said...

nk tukar template ek? ok jgk template tu tp header tu agak crowded la. suka lg color kat template skrg ni...soft je warnanya =)

http://ummsyuhada.blogspot.com/

Sheila Wahid said...

Salam,

Cantik layout yang baru ^_^

Mai le join crafters-cottage community forum

Blog : http://nice2craft.blogspot.com
Website : http://www.crafters-cottage.com
Forum : http://www.crafters-cottage.com/forum

tulip said...

tulipfebruary.blogspot.com

Haida Hussin said...

haidahussin.blogspot.com

template baru tu cantik.. less crowded.

Jiey^Mien said...

http://kernakasihkita.blogspot.com

nak mintak design kan blog jiey bleh? :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

banner lawa yang baru tu :)

htpp://elissmie.blogspot.com

Nik said...

nah blog sayer

http://undermousearrest2.blogspot.com

littlemama said...

layout baru tu cantik! headernya pun comel je.. very creative..kain tak cukup ela? he..he.. maybe boleh guna background kaler pastel tapi remain white untuk bahagian content.

http://littlemamadiary.com

Dils said...

I like the header. Tp agak putih la. Hehe.. macam kain tak cukup ela, tak terpk la plak. Hehe

Shila said...

jgn lupa ex-skulmate neh.

http://shilashower.blogspot.com

ka hang nak katop blogspot. paihtu jadik .com. =P

precious innocent said...

lupa lak nak kasi komen... layout blog baru bg akak dah cun.. cuma kalau bos besaq kata plain sgt, dila cuba pakai opacity utk bground tu...

meaning ada colour la.. antara transparent dgn x.. huhu...

ps, lawa la layout baru tu... custom made ke?? buat sdiri?? nak belajar boleh x? lalala..

-mama emma-

Akmal said...

saya rasa laaa..tp jgn majuk tau hehehe..cute lagi template skrg ni, simple, santai dan lebih relaks

yg baru tu headernye agak 'keras'..tp cloud and rainbow kat column sebelah tu cute hehehe..
jgn mara ye :)

http://rumahno14.blogspot.com

mamarempit said...

memang la kan..kalo asben yg komen...pergh...menyentap jantong kalbu...kan kan kan??

Jgn lupe link tau..

http://norlijamal.blogspot.com

ms ct said...

http://ctsarah82.blogspot.com/

kenapa nak tutup blog?..jangan tutup lama-lama ye..

neeza said...

i love reading ur blog.. just to let u know :)

ayousha said...

add sy juga...
www.ayousha.com

BabyIbu said...

Kem peluk cium to
Ziyyad..mmuahhh

http://babyibu.blogspot.com/

rina said...

http://virtualpalace.blogdrive.com

tp blog ni sebulan sekali kalau ada pon updatenye :P

Miz Izzy said...

mizizzydizzy.blogspot.com

kak dila. asal tutup blog?
nanti da xde update pasal ziyyad n ur sewing stuff. haha! xD