Pages

30 June 2009

*because he said my blog are too white*

so i embed all these emoticons to give it some color

abg..u like it now?

blogger-emoticon.blogspot.com

p/s::nak tahu macam mana embed ni,email saya

blogger-emoticon.blogspot.com

updated::blogger-emoticon.blogspot.com

because im always nice and comel all the timeblogger-emoticon.blogspot.com

i will teach u how to embed this emoticon

boleh pergi SINI , arahan dia teliti dan mudah difahami..tak perlu email la ye Ainiayu :),selamaat ambil anak angakt ye

blogger-emoticon.blogspot.com

tips:: dont put to much emoticon in a post, nanti nak baca jadi macam semak sangat..remember,less is more :)

7 comments:

♥cybermummy♥ said...

Angakt tangan cepat2 .. saya tau saya tau ..:P

ainiayu75 said...

dila...cutenyer..nak tau gak camner nk amik anak angkat sekiut nih...email me ye...ainiayu_75@yahoo.com.my ,ajor step by step tau sbb sy ni lembab skit bab cenggini...huhuhu...

mama-qaisara said...

dilla,jgn lupe ye email sya..hehe... ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku sempat pakai sehari jer emoticon ni pastu rasa semak :P tapi tengok kat blog u nampak tak semak plak..hahaha kena pilih background putih jugak kot :D

Miz Izzy said...

haha! kak dila~
kite same taste.
;)
love that retarded emoticon so much~ <3

Jiey^Mien said...

Tingin nak tahu, tapi tadak masa nak godek blog..
huhuhu.. jeles nih tgk blog org lain ceria bagai.. =(

shu said...

hi.. first time reading your blog & thanks for sharing this!!!