Pages

19 June 2009

*and i decided*

to blogwalk/bloghop

hari ini sangatttt

sangattt emmm

sangat

oh ye

hari ini sangat Jumaat

selamat menghabiskan cuti hujung minggu di pusat membeli belah

Days - Weekend Myspace Comments


p/s::habiskan duit juge..kot ye hujung bulan masih bersisa duit gaji..miahahahah!

10 comments:

littlemama said...

ari ni sangat Jumaat, dan akak kena paksa training tak hingat!

nasib la training live meeting from US so trainer duk nun jauh di US, jadi kami2 ni boleh dengar aje (eh ada ke dengar) sambil layan internet...ha..ha

Elyn said...

arini saya sgtttt la letih.. rase nk blk tido je!!!

azzamoro said...

saya pun bosan harini. sebab tuh nak pi client office then pi jalan2 kat Alamanda..huhu

Farah said...

ari ni jumaat...uwaa malasnye nak kerjee!

Dils said...

jom! tp ade keje tak siap lg

Anasfadilah said...

kak ros:: live meeting..hehehe..layan internet la lagi masyukkk

kak elyn:: tido masa lunch nanti..hahah..itupun yg selalu saya buat

azza:;nak ikut!

Farah::tula pasal...kepala nak cuti je ni

Dils:: me too..kerje betimbun neh..tengok data la apa la..tak suka la nombor!

Queens said...

saya hari ni sangat dilema, mandom and etc etc..even happy mlm tadi haihhh

friday suppose to happy lorrrr

Anasfadilah said...

tiara:: dilema apa pulak nye kak oi..semalam malam dah hepi2 dah...heheheh

hari ni saya sangat..sangat Jumaat!

oren said...

hahaha..

hari yg sgt jumaat...

duit tinggai kupang2 ja, mmg tak soppinglah..balik umah, tido..lagi best :)

selamat berhujung minggu...

Anasfadilah said...

kak oren::kupang-kupang ok lagi..saya tinggai 5 duit saja..hahaha!

selamat berhujung minggu :)