Pages

25 May 2009

*so i drew a new face and i laughed*

saya ingat nak jual PB corset la,boleh pakai exora nanti

macam best kan?

tapi saya tak tahulah target market orang di pulau ni..bukan macam orang KL yang selalunya memang kaki belanja (bagi orang pulau, kalau ada jual steak harga RM18 itu dikira mahal ye)

tapi saya tak berapa nak yakin PB boleh laris di pulau..mungkin saya tak optimis,well better jual Pati Halia Yusmira Rm25 sebotol,berkesan,mujarab dan ia murah..hehehe

atau bengkung moden..senang nak pakai pada corset lagi saya rasa...(i tell u i have triumph corset back then,just so i can fit into my wedding gown..yes nampak cantik..tapi bila nak makan beradab,serupa tak yah makan...senak perut makcik hangpa ni...minta nyawa la pakai corset..)

ok,malas nak bercorset la..kita cerita lain pulak

hari sabtu hari tu pegi Nothram Tower,kunun ada IT warehouse sale and camera

sale lah sangat...harga serupa dengan tak sale aje..ada satu Golla beg,cantik rege RM180, padahal semalam cek internet ada this one guy jual the same bag harga RM130 aje! total rip off punya warehouse sale,ceit!

oleh kerana tiada beg lappie yang berkenan,seperti biasa saya jahit aje bag sendiri,puas hati.


its a lappie carryall, not padded pasal laptop saya ada laptop sleeve,jadi tak padded pun tak apa rasanya...Golla pun akdak design macam ni...tak sampai sejam siap jahit dah..( but i think i have to strengthen the holder la..macam nak tak berapa nak kuat)


ok,mari tengok Ziyyad tunjuk gigi cantik dia..lalala..

juga untuk tatapan mama Long,Umicik,uncle Effs juga (umicik tunjuk kat nenek and atuk sekali tau)

video

now..i have one stupid question

how do i rotate this video to an upright position? sakit tengkuk teleng-teleng kepala menengok video ni.

harap anda yang tahu sudi membantu

p/s:: cantik tak laptop carryall saya? :)

13 comments:

Cikpid said...

nk jual PB? hehehhe..sy x mmpu pakai PB..mahal sgt..kalo Dila jual ubat hat yg rm25 tu boleh gak tolon2 beli..heheheh

Ms. TaroAthirah said...

dila, nak gak beg laptop.
untuk acer saya yang 10.1" tu.
kaler merah taw

*gatal rikues. agak2 dapat tak?*

nenek da tengok video gigi ziyad. nak rotate video kena pakai satu software. ape tah nama nye. try google

Anasfadilah said...

cikpid::

hai obat hai obat mari beli obat...heheh

saya jual sambil nyanyi CIkpid..ok tak?

tira::

tira give me ur netbook dimension length x wide,merah ek...nanti tengok baki kain ada tak kaler merah..if have isew one for u..selain merah?

give la the software name

mama kata apa?

Fid said...

cantik
saya suka

Dils said...

hehe... PB, but betul. Macam rase nk pengsan je bile pakai. But honestly bile tengok org yg pakai tu.. macam constantly tahan nafas.

Short slight gasp of breath. Hehe..

precious innocent said...

la dila... xyah la jual pb tu... jual nc kan dah ok... kang dila dah kaya, sure dila xdak masa nak bblog lg.. kang akak nak baca blog sapa pulak...

aisey, x buat2 lg posting pasal nc dila.. sabaq na... idea x mari lg...

-mama emma-

Anasfadilah said...

Fid::

saya pun suka :)

Dils::

seiryesly,tak boleh bernyawa pakai corset,tak tahu how do they yang pakai corset do it..kagum!ilmu tahan napas yang hebat!

Anasfadilah said...

kak emma::

kang jual PB kang, blog entri saya penuh la dengan promot PB aje...muakakakaka!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun tak penah ada beg laptop..tapi hr tu boz bagi free..tapi lagi lawa beg laptop mu..hikss

Farah said...

saya pon rase PB tu mahal...lagi elok exercise je kalau nak kurus...bertambah sihat!

Anasfadilah said...

elissimie::

ALhamdulillah...baki kain tu saya buat bag...kalau tengok mata kasar,agak tak kemas juga pasal nak cepat siap..huhuh

Farah::

bagi orang yang mampu oklah..saya beli pati halia yusmira saja..hehehe :)

azzamoro said...

pakai pati halia jek dila. nanti leh kurus. hehe

Umi Ain said...

salam dila,
sungguh cantek beg itu... terbekenan di hati.. anyway kita pun dah stop pakai corset tu sume... rasa cam tak bleh nak bernapas bila pakai... agaknye nak kena ikut jejak dila pakai pati halia yusmira jek kot...

salam sayang wat pakcik techik yang tomey itu.. jaga diri..