Pages

27 May 2009

*sape nak tengok2*

baru 14 ye..

satu nama satu undi..nick lain orang sama pun kira satu undi gak

anak kepada emak pun dikira satu undi ye

2 kaki 2 tangan dari orang yang sama tetap satu undi..

muahahah

lagi 6 baru boleh publish

sampai kul 5 petang ni aje

kemudian undian ditutup dan kalau tak cukup 20 saya tak publish gambar :)

p/s:: baca ini untuk tahu pasal apa

p/s/s::weh hangpa..nama tak betul tipu2 tak main k..ni tokngah aku tak terlibat naa..hahah

14 comments:

Jiji said...

Takde takde ko kena kira jugak nama Anis Manis


AKU TAK KIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA@!~


(dah jiji pi balik umah ko balik)

Saya bukan bidadari said...

Nak tengok

JIran Anasdila said...

nak tenok

Pak menakan anasdila said...

nak tengokkkk

Sepupu anak tiri tokngah anasdila said...

sila tunjuk nk tgk

Farah said...

nak nengokkk!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hahaha..siap counting :P

Obefiend said...

tunjuk je la.

banyak lak songei

Anasfadilah said...

abg effi::banyk songeh la best..muahahah

littlemama said...

erni dila, nak tgk gak!

littlemama said...

erni dila, nak tgk gak!

Ms. TaroAthirah said...

oh, before saya pass the laptop to dila last week di penang, saya ade snap dalam hp.

sape nak tengok, meh bagi tau! bayar rm0.50 aje! muahahaha

joegrimjow said...

tunjukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

precious innocent said...

dila jual mahal... xmo tunjuk kalu, akak boikot blog dila..

-mama emma-