Pages

26 May 2009

*sape nak tengok*

sape nak tengok angkat tangan

tengok apa?

tengok hadiah saya yang kaler pink tula

kalau nak tengok ada syarat

1.seekor ayam kenny rogers dengan 6 side dish (ayam pulut kuning tak main la )

hahahah..takdelah

syarat dia senang aje

kalau komen box ni cecah 20 komen,kata nak tengok, InsyaAllah saya letak gambar hadiah kat sini

kalau tak cecah 20 saya tak letak

yelah..orang tak teringin nak tengok pun saya nak menunjuk apaadehal kan..hehehe

p/s::selamat angkat tangan k :)

p/p/s::bukan saya tak mahu tunjuk,takut dikata menunjuk dan berlagak dan riak pula nanti..kalau ada ramai nak tengok..bolehlah saya tampal kat sini..jangan salah faham ye...dah timbul fitnah ye tak..

34 comments:

azfar said...

Nah amik kau... saya tangan yang pertama!!! huhuhuhu

joegrimjow said...

tangan ke 2

joegrimjow said...

tangan ke 3

joegrimjow said...

tangan ke4

joegrimjow said...

tangan ke5

joegrimjow said...

tangan ke6

joegrimjow said...

tangan ke7

joegrimjow said...

tangan ke8

joegrimjow said...

tangan ke9

joegrimjow said...

tangan ke10

joegrimjow said...

aiyokk
bnyak sangt da...
letak jee
nak tgoookkk

Obefiend said...

poast banyak kali bole tak?

Azure said...

tolong angkat tgn gak..muehehe

ska said...

nak tgk juga.. lallalalla.. *angkat 2 belah tgn*

CuppyCakeMommy said...

saya pun mau

Jiji said...

dilot aku nak tengok hadiah pinkish hang tu@!~

Anis Manis said...

Aunty Dilot meh ahhhhh tunjuk@!~

Jiji said...

Haaa tu anak aku dah soh taruk jugak@!~

Anis Manis said...

Ziyad pujuk mami hang cepat kalo tak kita majok ngn Ziyad@!~

mama danial said...

bukankah maksudnya sama aje?
pi mai pi mai tang tu gak kan?
ish..ish..ish...

letak jer laa...
bukan satu warga FB dah tau ker?

Anasfadilah said...

weh mana boleh sekali letak banyak-banyak...satu nama satu undi saja

kaklong::apa yang sama tak paham. sila perjelas. warga FB still aint seein anything kan?ahahaha

Fid said...

saya angkat kaki dan tgn...4..aci????jap pinjam tangan anak 2 kaki anak 2...tgn hubby 2....10!...bleh??hahahaa

ain alida said...

tgh angkat tangan jugak nih

aZeeMaH said...

nak tgkkkkkkkkkkk

Queens said...

nak tengokkkk tiara nk tengokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Queens said...

hah dah lebih 20 permintaaan..kalo dila tak tgk montot dila terbelah...lalalalala
nak tengokkkkkkkkkkkkk

Anasfadilah said...

acik tiara:: satu nama satu undi saja...still tak reach 20 lagi kalau ikut perkiraan sebenar..hehehe :)

Aku Bukan Bidadari said...

nak tengokkkkkkkkk (ni nick lain lalalalalal)

ms ct said...

nak tengok

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eh, last but not least, nak tengok :P

noorina said...

mari sokong utk nak tgk
acik ni kan kepochi hehe

babyelle said...

antie erni, wafi n mummy n adik dlm perut nak nengok!!!!

joegrimjow said...

waaa
mane ni xdew ag ni??
haiyook

mama-qaisara said...

nak tenok gak..-qaisara ngan mama dia.