Pages

25 May 2009

*putih*

semalam malam saya surf internet

pasal kat TV tade cerita menarik

En.Suami duduk di beranda makan limau

tiba-tiba,dia meluru masuk

saya tak suspect apa-apa aneh pun

lepas tu En.Suami cerita

"sayang,tadi abang nampak benda putih terbang pergi balik kat tangki air sekolah"

dan saya dah mula takut

apa kes ni cerita benda putih ni

cerita la benda pink ke,jalur-jalur ke,polka dot ke...asal hantu aje putih asal hantu ke putih

saya dah takut,hatta nak buat susu Ziyyad pun nak berteman..muahahah

sape suh citer benda putih malam-malam

tapi kena kuat semangat,nak menjahit malam ni...eeii serammmm

lupa nak cerita::

padanlah ZIyyad nangis-nangis tak mahu tido...dekat pukul 9.30pm kitaorang pujuk dia tidor..kitaorang siap baca ayat qursi semua...lama sikit baru tido...kalau tak..nangis macam nampak...hantuuuuu...eeeiiii seramm la

p/s::tak dapat bayang kalau hantu pocong pakai kain stripey-stripey...mesti cantik,orang pun tak takut sangat.

p/p/s::pernah tengok ghost hunter tak?..scary i tell u

12 comments:

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

EEIISSHH biar betul...
takottnyer....

!Nt4N said...

pocong tu kalo pakai kain songket sure x seram sgtkan?

Dils said...

dan kenapa mesti sekolah...

Kalo ade hantu mesti sekolahhh...

Hahaha...

mama danial said...

Dila, sekolah along skang ada antu. Very spooky! Bebudak tengah buat exam, pintu bukak sendiri. Bebudak main netball, tetiba jatuh. Spooky kan...ish..ish...lepas kul 4.30, gue dah cabut balik umah!

Jiey^Mien said...

kejutkan ziyyad suh teman dila menjahit.. ok tak? :P

Anasfadilah said...

mimie :: saya harap tak betul lah

intan:: sahih pocong tu semasa hayat dia ialah penjual kain songket online...muahahah!..cantik sikit ye tak

dils:: itu lagi satu..sekolah tu buakn tempat suci ke menimba ilmu ke..

kak long::scaryyyy tu kak long..

jiey:: kejutkan ZIyyad tak jadi kerja la jawabnye..hehehe

Aku Bukan Bidadari said...

dila tiara dok kat opis ni terus seram sejuk aduyaiii

Cikpid said...

huhuhuhu..tatot weh..lagi2 kalo anak nangis x henti2 smbil gigil mcm ketakutan..sy selalu alami sebab umah kat utan banat lps tu dkt ngan kubur cina yg terbesar di mesia..okeh..takot x?btol..sy x tipu

Anasfadilah said...

tiara:: sejuk air cond kot...eh..orang bawah meja tiara kirim salam...hahahah

Anasfadilah said...

cikpid:: itu adalah seram lagi2 anak menangis..bila dia nangis kita gelabag..baca ayat qursi pun lintang pukang dah...hantu duk tepi gelak aje kita baca tak betul..huuish seramm!

Ms. TaroAthirah said...

teringat mase p indonesia last 2 years

ade tayangan tv tajuk "cerita hantu di sekolah"

tapi tak tengok pon. hohohoho

Obefiend said...

last ayat tu takleh blah la dila