Pages

22 May 2009

*pink is my new obsession*

ya a a au

apa yang pink?

apa yang pink menyebabkan saya tidur lewat semalam?






adakah kerusi yang dibeli di ikea ini menyebabkan saya tak tidur semalam? (RRP:RM49)

comelkan kerusi ni,sebenarnya kerusi ni kerusi jahit saya...pasal agak murah compare kerusi kat Giant yang berharga RM79 bewarna biru macam kerusi opis kerajaan,tu yang saya beli tu.

lagipun kaler pink ni macam kaler bubblegum,macam boleh makan kan warnanya..hahha

ok,saya tahu semua orang masih tertunggu dan tertanya-tanya

apakah punca saya lambat tidur semalam

ada kata Hp,ada kata laptop,ada kata laptop pink dell,ada kata hadiah dalam mimpi saje

sebenarnya saya dapat

............

.........................

....................................

..............................................





eh,korang sakit hati tak tunggu lama-lama ni?

hehehe





saya dapat hadiah mouse pink neh!

comel tak?

comel kan?kan?kan?

ahahha

jangan marah aaa,nanti kena jual



p/s::hint::beli hadiah itu dapat mouse ini,ape dia?

22 comments:

azfar said...

Sah... anda dapat laptop!! Huhuhuhu adakah telahanku ini betul?

Anasfadilah said...

azfar::

hang nak kawen dengan anak cikgu mariam and cikgu hashim ek?

satu kampung la kita nampaknye

*diversion*

ahahaha

p/s::kata sah,lagumana boleh tanya balik tepat atau tak?hahahaha

taichee~@! said...

Tahniah!

Sgt shantek dan seswai utk kembangkan lagi bizniz kamu on9!

Kaknaz pun nak satu tapi nak beli cam Taro punyek. Kecik dan senang dibawa merata2

Aku Bukan Bidadari said...

hoh!! tahniahh dapat dell pink ka?? hamboihh baguih no..
iskk lar..


cepat ar bagitauuuu dok debaq tunggu nihhh

Anasfadilah said...

mamalong::

apanya yang tahniah neh...tak paham la..

saya belum mengandung anak 2nd la

hihihiihi

p/s::shhhhhhh!jgn bagitau orang tau

tiara::

dell?cuba lagi di masa akan datang..tet!

p/s::hint: cube perati betul2 kat mouse tu,nampak tulis apa agaknye?

littlemama said...

apa agaknya barang fujitsu tu ye.. laptop? mesin jahit baru? eh..ada ke fujitsu buat mesin jahit..dapat hadiah mouse lak tu....merapu lak di petang hari ni...he..he..

mummy_adam said...

wah... cute nyer mouse pink nie.. i suka.. nk p cari jugak lah.. kecik n comey.. :)

Jiji said...

lepas ni boleh spray mesin jahet kaler pink yo!

mama-qaisara said...

sah2la dpt lappy ni.amboi adakah kaler lappy itu pinkish juge?hehe

azzamoro said...

wah.. dila dah ade laptop baru..jeles jeles..

Farah said...

comel! comel! comel!

SyahNur said...

CONFIRM! laptop dell kaler pink!.. mmg sgt comel... ditambah pula dgn kerusi kaler pink itu, mmg comel..

Anasfadilah said...

syahnur::

SALAH!tet..hehehe :)

Farah::

comelkan..saya suka:)

Azza::

jeles?jgnlah...biasa aje.

mama qaisara::

mungkin :)

jiji:;

eh idea komenarik la jiji..mesin jahit kaler pink...comel juga..macam hello kitty

mummy adam::

kecik dan comel kan?hehehe...beli la di harvey norman ;)

kak ROs::

hampir tepat cuba lagi :P

SyahNur said...

kalo bukan laptop dell, laptop fujitsu betul x??.. haha.. nk teke jugak bagi betul..

x pun CPU baru ke??

set computer baru??

Dils said...

a mouse is a perfect gift! Because you would like to buy a cute one, but if you are practical (like me! me! me!) you would hate to lose even rm10 for another mouse when you can just use the usual mouse provided.

precious innocent said...

lappu baru... akak rasa lappy baru nie ada attached camera la... huhu.. tui x??

-mama emma-

joegrimjow said...

hakhak
gilew pinky=ku

azfar said...

Uish... kenai no cikgu mariam... hahahha satu kampung la kita... umah hang tang mana?

Anasfadilah said...

azfar:: rumah aku belakang sek menengah,rumah bakal mak mentua hang depan masjid.dah tunang ek?heheh..bila menikah?

Jiey^Mien said...

Huhuhu.. Nak teka gak.. Mokcik rasa, laptop!! Kaler mesti la sebaya ngan mouse nyer iaitu; pink!!

My Indulgenze said...

love the ikea pink chair...u made me wanna get it too!
cool pink!

Aku Bukan Bidadari said...

wahhh laptop fujitsuuu wah wahhhh
HEBAT!!