Pages

25 May 2009

*masih mencari ke?*

blog saya masih didatangi dengan orang yang mencari pil gugur kandungan

kalau kamu mencari kerana kamu belum berkahwin dan sengaja melanjurkan diri berzina...tolonglahh jangan kamu gugur kandungan itu

anak itu tak bersalah,kamu yang salah,apesal bayi itu yang kamu hukum (baik kamu buang diri sendiri..lagi pekdah)

tolonglah saya merayu..jangan bunuh anak itu.

kamu juga perempuan,kamu tidak punya perasaan keibuan ke melihat anak itu

ya Allah,betapa sedih hati saya dengn bayi yang dibuang dan digugur itu

ya Allah,apa dosa anak ini ya Allah

kenapa ya Allah,mereka in kejam ya Allah


pic:: credit to google

saya tak mahu meng google lagi pic baby kena buang..sedih,sayu hati saya

di India setiap hari bayi perempuan di buang ditepi jalan...macam sampah aje mereka buang..sedih saya

nyawa bayi ini bagai tak bernilai langsung

jadi untuk kamu yang masih mencari pil menggugurkan kandungan kerana kamu sengaja berzina..hentikanlah

kamu tak akan jumpa apa yang kamu cari

kamu hanya mencari kemurkaan Allah..biar Allah saja balas perbuatan kamu.




p/s:aku kata jangan-jangan..pelemPANG karang,baru nak paham ke.

saya harap sesiapa yang buang bayi,ada hantu bawah katil dia..kacau hidup dia sampai terseksa...muahahaha

pic:: google

13 comments:

azzamoro said...

apela nasib kan? kalau taknak baby tu. jgnla buang. lahirkan, pastu bg orang yang betul2 nak anak.

sedih tgk mcm ni.

bile tuhan dah bagi buang. nanti bile dah besar sikit, pikiran dah matang, bile mengharap baby, sekali tuhan terus tak kasik, baru tau...huhu

Jiji said...

binatang pon sayang anak

MeL said...

ya Allah kesiannya..bg kat i la baby tu, sanggup jg dr dibuang mcm sampah. sedihnye :(

joegrimjow said...

alamak..
xley tgok gambo2 camni...

Farah said...

takmo tgk gamba tu~~~sedey :(

Cikpid said...

sy pon menci ngan org buang anak sbb sy ade kengkawan yg dh lama kawen tp x dpt2 anak..org lain kan main susah nk mngandung..ko bleh plak buang anak kan??eee...knpa mak ko x buang jek ko dulu..(terlebih emosi)

Elyn said...

ayok dila tgh sedih2 tgk pic baby kene buang tu tetibe ade pic seram daaaa...... mau kang i nk bf wafiq mlm kang kejut hubby!!!

huhuhuh........ i dh la penakut tahap satu ekekek

NoktahHitam said...

Bole tak gambar tu save kt komputer, lepas tu upload gune blogger.

Sekarang ni bandwidth macam tak cukup.

Jiey^Mien said...

Sesenang je manusia ni kan? anak tu kan amanah Allah.. walau dlm apa bentuk dan kelahiran sekali pun..

P/s - dulu penah gak hati jahat berkata, nape ape yang jadik kat Ian tak jadik kat baby2 yang kena buang nih.. Sungguh tak redha kan? Itu dulu la, masa awal2 dpt berita.. :P

NaDiaH SiDeK said...

salam ziarah.

itu la, sy pun tak dpt nk fikir cmne diorg sanggup buang darah daging sendiri. kesian kat baby yg tak berdosa tu :(

mama-qaisara said...

kalau syala,doa biar antu tu dok dlm selimut dia tu je.lg haru.

sedey betulla tgk baby2 yg dibuang meninggal dunia ni.kalau tanak sekalipn,p la letak kt rumah org ke kan,janji baby tu hidup. bodoh betul!!

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

aaiihh tuh laa.. yang nak macam saya nie tak dapat dapat bb walau dah 5 thn menunggu.. yang tanak senang pulak nak preggy.. oowwhh dugaan sungguh....
apa laaaaa
anak tuh kan permata...
sanggup ke buang permata
bodoh....!!!! (utk org yg buang anak)

geram sebenarnyer

Belly Obsessor said...

eeeee.. mula2 tak prasan lg yg bawah katil tu. bila dah abis baca, mata baru prasan.

eee... dah la baca time mlm-mlm.