Pages

02 May 2009

*1000 words*

::baju ni atuk nenek beli di cairo..nasib tak belikan baju ala king tut ke ape kan..hahhaa::


::my best buddy back in school,Suraya and her husband..makcik neh tengha pregnant 5 mo..ayokk ayokk sakit wooo beranakk...saje kasik cuak..kihkihkih..by hook or by crook baby akan keluar juga Sue..heheh::



::dengan harapan berdoa semoga boleh terbang...::


::if u guys closeup tis pic.boleh nampak half of Ziyyad's teeth..::


::heehhe,mari kita "berkemas" di rumah nenek pula::


::mama,ape ni?...rimas la::


::agak2 korang la kan..kalau Ziyyad ada adik perempuan macam ni tak muka dia?..hehhe::


::bulu mata guna extra long lash..hehhe..mama kamu pun tak macam tu Ziyyad bulu matanye::


::alah!lupa nak tengok Jim Jam and Sunny la hari ni::

gambar susun in no particular oder..saja kasi tepek gambar Ziyyad kat sini untuk tatapan awek-awek ZIyyad..heheheahahah

thanks umicik for all these lovely picture,harapkan mama Ziyyad,hampehhh

p/s::enjoy al the pics,esok dah nak balik penang..huhuuhuhu..tak mahuuu,wo pu yauuu!

p/p/s::ye,kami angkut ngan walker-walker tu bawa balik kl..tu pasal la kengkonon nak beli exora,kalau gini la gaya,kena beli pickup truck baru ok...hahahaa

13 comments:

missy f said...

eh eh.muka dia pakai tudung tu,nampak mcm kamu la ;)

MIK'YAL said...

walaweh...semakin kacak la calon menantu i nie..*tnpa segan lg malu* . lega tgk ziyyad dah tak saket bisul tu. selamat pulang ke pulau pinang :-)

taichee~@! said...

1. Ziyyad ni agaknya mmg nak jadik pilot ke apa, dari gamba Cameron asek nak fly fly jek!

2. Gambo dia nak berkemas tu, sungguh cheeky hokeh! Nampak sungguh kiut laaa.. geremnyaaa and rindunya kat dia!

3. Dia akan jadi heartbreaker sbb kehenseman dia ni.. Hehehe..

Uwaaa...rindunya kat Ziyyaddddd!!
Tak kira nak jumpa dia gak!

PadNani~~{@ said...

Salam Dila,

Hope U n Ziyyad sihat2 selalu :P

Ziyaad makin besar..makin encem..mata bolat (^_^)

mama idzareef said...

salam kenal..hensemnya anak awak..mata bolats..nama pn best..ziyyad..

mummy_adam said...

hahaha.. comey nyer ziyyad pakai tudung.. mcm gegirl dah.. :P

Elyn said...

errr aunty x de anak fomfuan!!! camni kene bg wafiq adik fomfuan la pastu leh kenen kan ngan ziyyad!!! hahahah mereng mak wafiq ni!!!

dilla, akak blk umah mak yg sekangkang kere tu pun hangkut mcm2 brg wafiq..... mcm nk blk lame je gegegeg

Jiji said...

tu pakai tudung tu nak start buat anak pomoan la tuh!!!

MeL said...

besharnyer mata ziyyad, comel mcm mix arab hehe..

Obefiend said...

abuse

kena jadi transgender.. pakcik marah! LOL

Intan said...

Ala comeinya pic yg pakai tudung tu...macam baby girl pulak tgk!Ditambah pula dgn eye lashes yg sgt pjg tu ;)

Anasfadilah said...

farah::ramai org kata Ziyyad ikut muka mama dia..heheh..maknanya kalau saya lelaki saya adalah lelaki yg hensem,,wah!perasan neh

mikyal::rasa macam nak cuti lagi..tak puas duk berkampung di kl..

mamalong::Ziyyad mmg cheeky,sekarang senyap2 kedapur nak "berkemas" bila kita panggil nama dia,nanti dia sengih2..cheeky dan nalo ni budak

padnani::atuk dia ada beli satu jubah arab,nanti saya letak pic,nak tengok ada tak macam budak oman..kihkihkih

mama idzareef::ALhamdulillah..nama tu saya yg pilih..heheh...harapkan babahnye nak letak nama lebai man..adaka patut.

mummy adam::nanti ada anak perempuan macam tu la agaknye rupe.. :)

kak elyn::byk betul barang nak angkut..80% barang dia aje..penuh kereta kitaorg yg comel tu..kalau ada anak perempuan,jgn lupe tau kat ZIyyad..ahahaha..jadi cepat buat baby...lallla

jiji::tengah start la ni..hahahaha..anak hang kan ada..ehemmm hahahhehehhehe

Mel::Alhamdulillah...kalu ikut atuk dia ada la sikit mix arab..tapi sikit sangat ,jadi tak kira...hehehe

uncle effs::tu kerja unicik ngan acu..depa takdak keja nak buat..pegi buli Ziyyad.

intan::heheheh terima kasih...makcik2 Ziyyad memang takde kerje..buli aje keje nye

UmmiKhayra said...

Ala.. tomeinya ziyyad... bulu matanya sgtla panjang.. kasi kiss sikit... :)