Pages

27 April 2009

*paypal*

nilah dia kalau buat kerja takde perancangan :(

tak kisah lah,still can be tweak

kepda para pembaca setia(ecewah) anasfadilah blogspot yang teringin nak beli barang-barang KedaiChomel,tapi anda duduk diluar Malaysia

Kini anda boleh lakukan. boleh membuat pembayaran menggunakan kredit kad lagi,bagus kan?

Jadi apa tunggu lagi kawan-kawan yang berada di London, Oman,Peru atau Sri Lanka di mana sahaja

Jom shooping di KedaiChomel

any enquiries email me at

stashowale@hotmail.com

7 comments:

Farah said...

waahh..kedai chomel semakin maju...pelanggan seantero donia...good job!

Jiji said...

wah wah melebarkan sayap ke peringkat nusantara nampak@!~

Meh laa kasi free voucher@!~

(layak kepada pembaca setia jok)

Okeh aku perasan!

Anasfadilah said...

Jiji:: saya kasi harga kawan-kawan maa..jangan lisau aa.boleh beli sama saya loo

farah::Alhamdulillah..kena baut marketing lagi ni..heheh :)

MIK'YAL said...

wow bisnes berkembang maju.leh buat membership ni:p

Ummi Salsabila said...

congrats ye..bisnes mkin maju da...

Qasiyh said...

kedaichomel ade brg utk baby je ye???

Umi Ain said...

woww... mama ziyyad nieeh rajin sungguh.. kita doakan kedaichomel semakin berkembang yaa... kalu ada produk2 baru kabar2kan yaa...

p/s: insya allah ada rezeki kot2 ain dapat adik sok kita oder ngan dila nursing cover tu ekk...