Pages

03 April 2009

*jgnlah jelessss*

hehehe

Jiji ammi Anis manis buat kan saya header KedaiChomel,siap ada hedwig..burung hantu harry potter (burung hantu ala harry potter satu,masuk dalam wishlist...hahaha)

jiji terima kasih daun keladi,anda boring buatlah lagi..hehehe

kini KedaiChomel sudah ada header baru yang ada hedwig..

ps::ji,aku suka gile borang dua ekor kat hujung tu..macam mak burung dengan anaknye.. :)

6 comments:

littlemama said...

comei tu header burung hantu!

Farah said...

hihi comell...saya jeless ni :P

Jiji said...

laa ropanya menu atas tu lain .. aku ingat sekali ngn header. Tu yang aku buat ada stripe puteh translucent atas banner hang. Cis.Sat aku resend yang takde puteh tuh.

taichee~@! said...

Hehehe...

I'm glad you guys dah jadi member yg baek!

Ada baiknya kan berblogging ni? Dpt sedara ramai.

Anyho, Jiji mmg talented designer + Dilot talented crafter. Huhuhu bangga aaa dgn adik2 aku dorang neh!

(tp dedua adik dah kawen & beranak huhuh aku gak yg lek lek lg) LOL

Obefiend said...

cute banner for the cute stuffs

btw

cik tim kata kek itu comel belake

oleh itu abang bagi another month worth of banner advert space kat blog abang

inilah guna adik beradek. kasi free adverts... kan kan

hug ziyad for me. dah ada gigi.. oh oh

Jiji said...

"I'm glad you guys dah jadi member yg baek!"

ceit Taichee!~ sebelum neh kami jadi member separa baek eh? eh?