Pages

06 April 2009

*food chain*

food - key + chain = food chain (get it get it????...forget it lah..)

Hari ini,Rara telah menemui sekeping roti yang hepi

roti itu bernama Mr.Roti. oleh kerana hari tu MaRa dan RaRa makan kek tak ajak PaRA,jadi Mr.Roti adalah hak milik kekal PaRa

::PaRa heart Mr.Roti::

the end

p/s::projek baru....lalalala

12 comments:

Jiji said...

nak cheese seketul

MAMASYAZA said...

assalamualaikum dila...akak nak order cake n food key chain tu..menarik la

Anasfadilah said...

jiji::cheese takdak lai

mamsyaza::kek ada tinggal perisa pandan.foodchain belum sedia dijual lagi..email saya k mamasyaza
stashowale@hotmail.com

PadNani~~{@ said...

kagum dgn bakat yg U ada..kreatif dgn mcm2 idea!

Anasfadilah said...

padnani::ALhamdulillah,semua datang dari Dia. :)

erlyda said...

ader jer idea kak erni ni yer..dalam pala otak tu bergeliga btol yer..guud!

Zuhaini said...

cutenyer!!! :)

babyelle said...

wahh.. MaRa dah pakai skirt!!!

ms ct said...

wah cunnye...cute je tengok...nak satu...

Nik said...

idea... wat keychain ketupat utk musim raya. sure meletup. :D

Anasfadilah said...

erlyda::kepa bergeliga oleh buat batu cinci...heheheahaha

zuhana::tengok dalam gambar macam cute,tengok real life,tade rupe roti pun ...hehehe

babyelle::ye MaRa dah pakai skirt,lebih tepat kain sarong

ms ct::meh la alamat..nak hantar satu

nik::idea menarik,lagi bagus kalau buaat ketupat betul je..time lapar boleh makan...hahah..eh jgn kecik hati,saya melawak je...heheh..

Obefiend said...

nice!