Pages

13 April 2009

*C is for cookies*


sape nak makan..jemput la jamu mata ye...eeheh

:: Pretzel food chain::

macam biskut Kjeldsen kan?pretzel shape..tapi biskut tu mahal la..ala tin biru bulat tu..sedap la saya suka.. (antara giveway nye ialah pretzel biscuit ni :) cepat join sape nak pastry ni..refer entry Mr.Roti shy-shy cat)

my pastry shop..ehehe..saya tak reti baking,sewing reti le..lapo plak tengok kek2 ni.. sape nak beli email saya ok :)

Lil Bird paci clip..mari lah beli RM10 saje 

Lil Cuppie paci clip..for the adorable lil girl :) ,RM10 juge

corsage paci clip,RM12 :)

email me ye kalau mahu beli

stashowale@hotmail.com

p/s::tonnes of tags to do,nanti ye kawan2 semua..saya suka buat tag..tapi saya suke procrastinate.. :P

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku jatuh cinta pada biskut Kjeldsen tuh..hahahaha...

Dils said...

pretzel tu dr jauh mcm kueh telinga keling. Hehe. I thot u make that.

Anasfadilah said...

dils::mula2 bila siap pun,ingat kuih teling hindu (depa di utara panngil kuih ni gitu..hehe)..kaler dia kut Dils..heheh :)

tunfrida said...

salaam.

Dilla, mana beli fabrik tu? saya dok mencari konon nak bikin craft dirumah...hampeh tak jumpa [sebab tak tahu nak cari dimana].

apa jenis fabrik tu [yg pretzel tu].

Anasfadilah said...

tunfrida:The fabric is called Felt,senang kain ni dia tak fray,saya beli kat area umah saya je,tapi nak beli online sekarang dah danyak,cuba try Ngepen.com atau klik je salah satu link craft kat right sidebar saya tu,la ni depa duk juai merata dah..happy crafting!:)