Pages

08 April 2009

*boleh tak?*

masa lunch tadi saya pergi ke BJ kompleks (bukan tengok hp ye..ahaha)

pegi shopping kain koten kat kamdar..

boleh tak saya sangat mengantuk dan macam malas nak shopping

tak bertenaga nak jalan pun

tapi kena juga tambah stock kain baru untuk kedai ku yang chomel nan satu itu

literally i drag my feet to walk

walaupun sebelum pegi kamdar,saya singgah makan kat marrybrown

tapi,ntah rasa malas sangat nak shopping

kedai telepon yang berdereten itu pun sudah tidak mengujakan saya

selalu singgah gak,belek tepon idaman kalbu iaitu SE G900 tu..

tapi hari ni sangat malas

beli kain terus balik opis,dan sambung lab work yang terbengkalai tu

-_-  zzzZZZzzzzz

p/s::selalu gak belek hp idaman,balik rumah annoy En.Suami...naseb la dapat suami super sabar orangnye,kalau kena org laen mau makan tangan agaknye...waahhaha

3 comments:

Elyn said...

dilla mntk henpon G900 tu dr tiara.... die dh berkenan nk beli Xperia plak ..... lalallaal

Aku Bukan Bidadari said...

DIlla... tiara suggest toksah beli G900 .. tiara skrang dok gila Sony XPERIA!!! lagi best woh!!

ps: dilla tiara dh letgo kat auntie beckham G900 tuh.. Sony XPERIA wayyyyy better...

Anasfadilah said...

kak elyn::kaye betul makcik tu

tiara::SE X1 tu mahal sangat..boleh beli laptop sebijik rege dia..memang bet sangat lahkan SEX1 tu..dila pun suka gak..tapi mahall la T_T