Pages

05 March 2009

*pesona lady*

woot!woot!

saya baru balik dari membuka account Maybank.

saving account sebenarnya,kerana sedar diri ini tak dapat membeli henpon Nokia E63 iteww,

jadi decided untuk menabung aje..

dan paling best tiap-tiap bulan mereka akan potong sebanyak RM24 untuk masuk takaful pesona lady

banyak benefit dia

nak tahu..baca SINI aje k

hopefully betullah benefit dia itu,bukan sekadar indah khabar dari rupa

p/s:: akhirnya ada juga sedikit simpanan untuk emak budak,asyik anak punya simpanan aje fikir kan... :)

9 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

tahniah dila.. hi hi pesona lady macam best jer..

www.hsbc.com.my ada saving utk achieve goal..

lady D said...

ok ke pesona lady ni....looks like intersting gak...+ very low instalment per month as compared to my current insurance...

Niijiusan said...

pesona lady tu general insurance. dia dalam kategori personal accident (PA). pa ni kalau bayar dh xdapat balik dh, tapi coverage dia memang bagus. dari sekecil2 kecelakaan sampai sebesar2 kemalangan. untuk perempuan, saya amat2 menggalakkan untuk ambil.. bukan nk minta jadi bende xelok tapi bende yg jadi kita xboleh jangka, tetiba je terjatuh basikal time pegi kedai runcit ke, sape tau. then pegi je klinik cuci luka, amek resit dan pegi claim rm100 kt bank. kalau kena ragut, ada coverage sehingga RM1000. kalau ada luka2, claim untuk luka skali. kalau untuk laki, xpayah la amek pesona lady, ada je premier PA. huhu, saje nk kongsi maklumat.

Amma Fukuyama said...

Cuma nak Tanya..Macam mana nak batalkan insurance persona lady nih?

Amma Fukuyama said...

Cuma nak Tanya..Macam mana nak batalkan insurance persona lady nih?

Aslina Ahmad said...

Ade siape tahu macamane nk batalkan insuran persona lady nie ..TQ

Aslina Ahmad said...

Ade siape tahu macamane nk batalkan insuran persona lady nie ..TQ

Aslina Ahmad said...

Ade siape tahu macamane nk batalkan insuran persona lady nie ..TQ

sakura hanabie said...

Bole cancel through maybank careline..just tel,nnt ckp dgn officer dia nk cancel.tak perlu pergi branch pun