Pages

03 March 2009

*me want*

terlalu banyak berkehendak,tapi diri ini tidaklah semewah mana

acik nak berangan tak salah kan?




dulu acik berangan nak lappie dell 1525 tu.

takat berangan jer lah kan

huahuahua

oleh kerana sedar diri dan tak mampu nak beli

hari itu ke BJ,syurga HP ap..

saja,buat sakit hati sendiri

belek-belek hp ni

lantas berkata

"elehhhh,tak cantik punnnn"

kemudian pergi,dengan hati sedikit tenang


p/s::oit,makcik..menabung lagi afdhal k

12 comments:

KV said...

tapi mmg kat bj murah kan. Akak nak e71. Angan2 je lah dulu.;P

azzamoro said...

dila, hp jenis QWERTY ni (I mean yang pad dia cam keybod) susah gile nak type sms masa tengah drive. I pernah try dulu.. ( ini kalau u jenis yang type sms masa tengah drive mcm i la..hehe)

Tapi tuhla.. nampak cantik HP ni,..I tengok kat brochure aritu x silap dalam RM1K++ kan?

Anasfadilah said...

kak KV :: mai BJ carik hp pun kena hati-hati kak kv,depa penipu banyak,hari tu tanya ap set E63 dia kata RM1050.ori set 999 je..

Azza:: RM1k++,tapi dah tanya hari tu,zitron set,RM999...tunggu lagi sebulan,sahih turun lagi harga,dan saya tidak sms mahpun angkat tepon ketika memandu..

pemandu berhemah?not!

saya tak reti juggle lah :P

Aku Bukan Bidadari said...

dila. mai turun kl kita pi surga henpon kat the mines.. hi hi then tiara suggest pakai lah SE ..selama2nya dila akan terjatuh hati ngan SE.. mai lar beli SE G900

Elyn said...

gulp...... kaler die menarik sungguh!!!! tp no more henpon tuk mummy wafiq.... huk huk....

Anasfadilah said...

tiara:: promot tu..heheh..SE memang best,dulu pun pakai SE,camera dia gambar cun..tapi la ni nak gatai pakai qwerty plak...heheh

mama danial said...

bersyukur ngan apa yang ada...yang penting leh buat call, dapat call and hantar sms pada orang tersayang!

p/s: yg penting padatepon saya adalah recorder, sebab leh rekod anak nyanyi lagu dia blaja kat sekolah...bla rindu, mainkan jer suara dia tuh!

mummy_adam said...

best nyer... nak hp baru juagk.. colournyer sgt mengancam..

Kujie said...

bila hp skrg ni mmg dah rosak...fobia pula nk melangkah kedai hp....takut mengidam mengigau malam2

Anasfadilah said...

kak elyn:: memang kaler dia mengancamm wohh

Kak along :: tu pasal dial kata tak mampu,nak berangan je..

mummy adam ::pasal kaler dia tu,memang mengancam iman...seb baik tadak duit je..haha..kalau tak lama dah membazir

kak kujie:: tang termimpi tu yang tak boleh tu,tak lena malam tido...hehehe

Shila said...

hajat di hati juge nak henpon canggih, nak bagi up to date la kononnya. tapi mengenangkan harge yang bombastik dan aku tadek sapa2 pon nak kol, (orang nak msg lagi la kureng), bahiks aku guna duhit itu untuk baby. dan aku masih tetap gune henpon berlubang itu. (nak tukar casing pon kedekut). hihihihi

Anasfadilah said...

shila:: tunggu harga henpon jatuh,sahih boleh beli pas ni... :)