Pages

05 March 2009

*looper*


Hi nama saya Ziyyad

pagi-pagi lagi mama amek gambar saya

kawan-kawan nak tau apa yang saya pakai kat baju tu

tu nama dia Chomel Corsage Paci Looper.

mama saya buat untuk saya

ada kaler pink,ada kaler turqoise,ada kaler kuning,coklat pun ada tau kawan-kawan

kalau nak tahu lebih lagi,boleh la lawat KedaiChomel!

7 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

Dear Ziyyad ensem,
nnti ayra inform sama mummy..
menarik jer ayra tgk ziyyad pakai..

wink2 kenyit mata kat ziyyad,,

Truly
Ayra

Anasfadilah said...

ayra : jgn la kenyit mata...malu lahhh Ziyyad...ehehe

habaq kat mama tau nanti

yg benar
ZIyyad

azzamoro said...

ello aunty dila,

Airyll pun dah order. Sila cek emel. Airyll x saba nak pakai ni.

Tata

Yours truly
Airyll

Hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ziyyad,
saya x isap puting laa...mcm mana tu?saya nak suh ummi beli tapi saya nak buat aper, gantung jari saya bleh ker?

xoxoxo
Nuha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

link ke kedai chomel tu salah kat entri ni..sampai ke web biblecollegeonline.com, harap perbetulkan..tq..

Anasfadilah said...

Elissmie ::thanks bagitau,dah dibetulkan...tuladia typos memanjang terus sampai bible apentah kan

Elyn said...

ziyyad, wafiq pun nk satu tp nk pakai kat mane ek????