Pages

17 March 2009

*leopard kawaii*


::bintik-bintik yang comel tapi annoying ok::

Ziyyad sebelum ini,muka berbintik-bintik,kurang hensem

::raja kapur :P ::

Ziyyad selepas dilumur bedak sejuk dan kadang-kadang calamine lotion,baju berjenama tidak bermakna lagi :P

::suka buat muka aneh la ZIyyad ni..buat muka hensem sikit,supaya ramai aweks terpikat::


dan hari ini sudah hensem kembali,ALhamdulillah... :)

semalam ke KWSP, di sebelah KWSP (not exactly sebelah,selang 2,3 kedai lah) ada satu kedai jual baju baby, diorang jual baju baby branded factory outlet punye ( ala brands outlet) and get this

diorang jual lagi murah! hahaa...sawan ooo dalam kedai tu

saya beli 3 helai dulu

::Rompers for pakcik kecik!::

sehelai RM6...mau tak mereng dibuatnye dalam kedai tu...and its all branded stuff..

GAP,mothercare,levis for kids..nasib la poket ku kosong time tu...haha...aci rembat 3 je

floor atas ada bahagian dewasa,tapi takde duit...tak usah la gatai menengok kan..

kasut crocs pun ada,lamaze soft toys pun ada...murah i tell you

KWSP Bayan Baru ye kawan-kawan..sape duk penang mai la kedai ni

kasik alamat sikit

ORS factory outlet
no 41 Sunway Tunas,Persiaran Mahsuri 1/3,
11900 Bayan Baru,Penang

(dekat dengan rumah saya wooo,harus pegi selalu!lalalalla...gila dah ni...weng weng weng)

p/s::gaji minggu depan,cadang nak beli baju tido untuk Ziyyad,semua baju sudah nampak pusat lor..Ziyyad akan 8 bulan...lagi 4 bulan InsyaAllah,dia akan setahun....cepat sungguh masa berlalu

19 comments:

Mrs.R @ Emi said...

wah..best2 ada kedai ala2 BO..
yela..baju tdo emily sume sudah senteng2...bila pakai jd suar 3/4

mummy_adam said...

wah... sgt lah murah.. silalah beli lagi & banyak.. FOS pun kalu romper $8.. xdapek rege $6 tuh.. sgt lah jeles.. waaaaa...nak p penang lah.. boley ker daddy??

Arin said...

itu raja kapur manyak ensem..

babyelle said...

Raja Kapurr... shiannnn... xpe, kalo dah kene senang.. insyaAllah xkne lagi nnt... kecik² scar senang ilang...

Betul mummy adam.. FOS kalo rompers setakat RM7-8 saje paling murah.... Hihi... akanku ajak mr hubbyku pergi bile die balik nanti...
Mama ziyyad, kedai tu ujung bln 4 ade lg kan? hehehhe....

kakLuna said...

weii lama ka lagi dia buat Sales tuh?tak aci la..nk gak rembat selai dua :P

Jiji said...

MAK NAK KIRIM BARANG SEHELAI GOWN BLEH???????@!~

Anasfadilah said...

emi:: tu lah..dah semakin besar dah anak kita...huhuhu

tak puas nan gomol lagiiii!

mummy adam::mai la penang,segalanya ada disini )ala maria tunku sabri)

kak arin::hensem macam tepug gomak!hahaha

babyelle::memang ada sampai hujung bulan 4,main penang habaq la na...rumah ceq tak jauh dari situ,mai pekena kopi ka apa ka...:)

kakluna::memang rege gitu kak luna...sale tak sale pun...heheh..murah murah mari beli!

jiji::bak mai alamat kat aku,dari hari tu minta tau ka

Putra Mama said...

best nyer.. baju murah.. ni yg buat x sabaq nak balik penang nie.. ;)

!Nt4N said...

ye di batupahat pun ada 1 kedai tu khas utk jual branded stuffs (gap, oshkosh, puma, etc..)for babies n kids..harga serendah RM5 n kualiti sgt puas ati..kalo balik kampung harus mak serbu sana hari2 :)

jaman skrg ni org da x kisah nak beli yg branded tp murah sbb yg untungnya kita sbb bole save duit utk beli keperluan lain..

yg penting anak kita pun berbaju gak..

Dong said...

cepatnya ziyyad sembuh, untunglah da kena waktu bby.

lisha said...

murah tuh! sangat marah & jeles, ok?

rumiza.rashid said...

wow seronoknye. saya di penang. tp kena ukur jambatan dulu.

btw br teringat masa aimi demam. Dr paed tu cakap demam dia akan terus 2-3 hari (graf tgh naik) then akan ada klimaks dimana badan tumbuh cam ciken pox (tp bukan ciken pox ye). dan graf demam itu akan menjunam hingga 0 (sihat serta merta)

Anasfadilah said...

putra mama:: saya pun baru tahu je..simpan alamat tu elok2 :)

intan::betul,betul,betul...save untuk kasut mak dia plak...hahaha

dong::tapi baby kan dah ada MMR..bukan suppose di protect ke?musykil gak ni DOng..

lisha::dan saya jeles Arwen's Zoobies...owhh sungguh cute!

Rumiza:: tak le jaun mana pun..ukur jambtan pun sat saja.. :)bayar seringgit 7 kupang je pun

littlemama said...

muka aneh pun tetap hencem..wahh..bestnya ada tempat jual murah2 ni!

PadNani~~{@ said...

alhamdulillah ziyyad dah ok=)

DYLA said...

alamak hai, jauhnya....

tak dapat la nak gi.

Anasfadilah said...

lilmama::aneh yang hensem...hahaha..memang best. :)

PAdnani::yep,dah sihat,ALhamdulillah

dyla::KL pun banyak juge memurah..

deemumtaz said...

Bestnyer jumpa mam blogger from Penang gak. bleh la exchange info tmpt shopping for baby stuff. Dahs etahun duk Penang ni masih blur lagik... hehe

QQ said...

comel lar ziyyad ni..mmg comel..hensem tu..