Pages

11 March 2009

*i hate this part right here*

but i have to do it..

GAHHH

Ziyyad dah ok sikit,pagi ni masuk opis lambat..tapi pergi ke opis juge

kerana tuntutan kerja..bosan!

i rather be with Ziyyad right tis moment

He need his mother not pengasuh..

tensen ok!

bila tiba masa macam inilah saya rasa adalah lebih baik jadi SAHM

bertanya Dr semalam (ye,kami sekali lagi ke klinik..) memang musim baby sakit demam batuk selesema

suhu Ziyyad semalam nearly 39 degree, sape tak cuak babe

hopefuly Ziyyad segera sembuh!

eh korang semua,melambai tangan tu dikira milestone ke?

pasal Ziyyad kalau orang bye-bye dia,dia bye-bye balik..

yes la anak,one step closer untuk main piano pula,jadi baby genius masuk nat geo...hahaha


p/s:: there's no place like home...oh.terlupa,tiada red ruby slippers..dang!

11 comments:

Arin said...

pengorbanan seorang ibu nak cari fulus untuk anak nya..

Anasfadilah said...

kak arin :: saya putar halim...wang besar wang besar...hohoho

Mrs.R @ Emi said...

aduhai...mmg musim aaa...emily last month demam la...pastu cirit birit lg..berat pon xnaik..
smoga ziyyad cpt sembuh ...amin

Elyn said...

wafiq pun dh tnjk tanda2 nk selesema la...... adoyaiiiii

PadNani~~{@ said...

hafiy pun baru baik dr high fever..

supermummy said...

ala siannya ziyyad..semoga cepat sembuh~

Anasfadilah said...

emily ::emily dah turun berat ke?emily makan banyak-banyak tau..supaya emily cute selalu

aunt elyn::aunt elyn doa banyak2 supaya wafiq sihat..kalau sakit jumpe dr.cepta2 tau

hafiy::wahh 1hafiy dah sembuh ke,bagusnye!!

rumiza.rashid said...

haa kesian kan bile anak sakit. rasa mcm nak amik tmpt dia.

rasanya semua org nak kalau dapat duk rumah jaga anak sendiri

Arin said...

dilot : sekarang tade saya putar halim..sekarang saya putar kieran..hehehhe..
( nmpk sgt kt umah aku dok tgk tv je..kehkehkeh )

Anasfadilah said...

supemummy::thanks for the doa :)

rumiza::tulah kan...tapi kalau duk umah time gawat ni..susah juge..

kak arin::a'ah kieran yang jadi host sekarang kan./..heheh..selagi leh tengok kak arin,tengok je...kang kene tengok spongebob selalu...hahaha

precious innocent said...

dila, akak penah buat entry pasal ryan demam panas hari tu...

kitaorg mandikan dia dgn air sejuk.. & b4 tu, lumurkan dgn air asam jawa.. mak akak kata yg air asam jawa tu sejuk, & yg mandi dgn air sejuk tu, doc yg suruh...huhu

-mama emma-