Pages

16 March 2009

*campak kah?*

Alhamdulillah..Ziyyad dah ok

hari jumaat kami pergi lagi ke klinik (yes...again)

Dr. kata bukan campak,tapi viral rash

Dr. kata kalau campak,the bintik tu ada air,baby selesema and mata dia merah

Dr. suruh sapu calamine lotion

sekarang Ziyyad dah hensem...(muahahaha...tak tahan puji anak sendiri..)

kalau tak habis muka berbintik merah ,satu badan bintik-bintik macam leopard yang comel.. :P


p/s::hai Muna!jaga diri baik-baik k (one of my best friend in SERATAS...lama sudah tidak berjumpa!)

3 comments:

eiNa said...

cian Ziyyad.. Aira baru je baik dr campak..mmg campak bintik2 tu ada mcm air bisa... tengok Aira kena kesian sangat, Alhamdulillah skang dah baik..parut pun dah ilang...

azzamoro said...

mane pic ziyyad hensem tu.. tepekla..hehe

mummy_adam said...

adam pun pernah kena viral fever nie.. cuak jugak lah..