Pages

10 February 2009

*when day seems so grey*


i have these two people i love the most

to make my day less grey..

the day is still grey...

but im ok



p/s::saya bercadang nak quit blogging....cadangan diterima anybody?



p/p/s::hello orang Agilent :) dulu saya berangan nak keje Agilent

15 comments:

Arin said...

awat nak quit blogging?..blog is for fun and nak curah kan pe yang patut nya ..

Aku Bukan Bidadari said...

bantahan bantahan..cadangan ditolak dan ditutup!!!! enuff said!

Mrs.R @ Emi said...

y nk quit?

MisSy F said...

kenapa ni?cadangan lansung tidak diterima.

BabyIbu said...

Saya bantah Yang Arif...janganla dila..

Elyn said...

alaaaaaa sian nnt ziyyad x de kwn2 blog

precious innocent said...

jgn ngade2 aaa

-mama emma-

suryati said...

maaf cik, nampaknya cadangan anda di tolak setolak-tolaknya. mana petisyen leh saya sain utk reject cadangan tersebut? apa kes? jgn ler.....

azzamoro said...

janganla.... apsal nak quit???

idajer said...

oh, jgn quit! membaca blog anda selalu buat saya ketawa. maka jgn quit!nanti saya tidak ketawa lg.

mummy_adam said...

i pun nak tolak cadangan tu n cadangan ditutup ASAP..

jgn lah quit yer.. cian adam xsempat nak kawan2 ngan ziyyad..

DYLA said...

tak sokong sbb awak kreatif. rugi sia2kan bakat yg ada... bahasa jreatif, cara blogging jugak kreatif. (ikhlas ni :) )

babyelle said...

janganla cik blogger.... saye enjoy bace blog membebel awak neh...

*gamba ziyyad ngn ayah die tu macam kat obesea. hehe

ms ct said...

salam......maafnya..nampaknya cadangan anda untuk quit memblogging ditolak oleh jawatankuasa pembaca blog Anasadilah......kalau anda quit blogging camana nak tahu perkembangan anda sekeluarga....

~Lady_D~ said...

tak Yah le..erNi...