Pages

24 February 2009

*orked la*

E is for Erni tralalala

A is for Anas traa la la la

Z is for Ziyyad...

bunga-bunga cinta...

acik bukan apa, sebenarnya nak tunjuk kat korang bunga yang acik jahit ni...comel tak? (angguk je la,kesian kan kat dia)

this is Ziyyad's pacifier holder..

sebenarnye dah dua dah beli pacifier holder ni

satu hilang

satu lagi babah Ziyyad dah patahkan

jadi saya tensen,saya jahit sendiri

jadi bunga-bunga kat atas tu tujuan dia sebagai hiasan nanti untuk pacifier holder

nantikan keluarannya minggu hadapan di KedaiChomel :)


p/s:: ada ke orang nak beli pacifier holder,parent macam takut2 nak bagi anak pacifier,Ziyyad nak tido kena ada pacifier,kerana mulut dia sejak lahir macam nak suckle something,dulu saya ingat dia lapar,saya menetek kan dia,tapi alih2 tido...bila saya tarik dari menyusu tu,terbangun plak..tu yang beli pacifier tu :)

p/p/s:: alkisah tersebut la kisahhhhh........toyyibbbbbb

10 comments:

Arin said...

zara peel dia sekang masukkan tangan aka penumbuk dia ke dalam mulut..ader ciri2 kot nk ikut jejak hanum..thumb sucker..heheh..

KV said...

anak akak pun sama dila oii. Takleh tido kalo takdak menda alah tu. Redha je lah.

Tp kan sungguh kretip dan comel lah bunga tu!!

Anasfadilah said...

kak arin :: thumb sucker!hehehe...Zara makan penumbuk...apdaaa Zara..

kak KV ::tulah nak buat macam mana kan...tapi masa tido jerlah dia nak pun,masa lain,dia blow bubble dengan puting dia dia blow sekali...hahah

erlyda said...

Ya Allah..kreatiff nyer makhluk tuhan ni!!! comel la bunga tu

Elyn said...

dilla munge je je???

try la otomen ke hihih.... ayat pendengki ngan kekretipan dila hihihi

err bape hengget tu???

Anasfadilah said...

elryda :; ape plak makhluk tuhan kreatip,makhluk tuhan paling seksi la...hahaha...mati la acik puji diri sendiri..

kak elyn :: otromen ek?hahaha...apalah nak dengki sangat kak elyn oii..tade apelah...sikit-sikit aje..harga masih belum ditetapkan..

lovelymummy said...

COMEL..CUTE..CREATIVE TOL MUMMY ZIYYAD NIE..KLU SARA ISAP PACIFIER,BOLEYLA BELI..TAPI SARA SEJAK AZALI TAK SUKE ISAP PUTING..'HANEN' MAKNYE GAK YG DIA ISAP..HADUIII...

Aku Bukan Bidadari said...

Dear Ziyyad,

Ayra pun isap puting, tapi mummy ayra beli yg "orthodontic" punya, soh lar mummy ziyad beli yg orthodoc good for gigi...

Truly
Ayra

Cikpid said...

anak sy pon tido kene mnyonyot itu pacifier..kalo tak..x lena..pacifier ni mcm ubt tido die..hehehhe..

SOHO Mama said...

Cute!! Mcmana dia lekat kat baju Ziyyad tu..? Berminat lah..
Alah, anak I empat-empat orang semuanya guna pacifier!! Nak masuk 2 tahun, I cuba lah wean-off pelan2. Cuma yg no. 3 Armand ni cepat dia wean-off, b4 1 1/2 tahun pun. Ala2 cold turkey pulak tu..sebab masa tu semua pacy dia hilang kahkahkah!