Pages

13 February 2009

*not popular*

sila bace disini

macam sarkas dah menengoknye dari jauh

ada trapeze, ada badut, ada acrobat,ada freak show,ada puppets

ye...dumbo juge ada

hahaha

sebijik macam sarkas

kita namakan dia

the Royal Perak Circus

wahahahahahahaha

p/s::the clowns,dulu kat Perlis derhaka,la kat Perak..eh,korang 'dua' sama aje..hehehahaha

p/p/s::kita tengok plak macam mana pilihanraya kecik bukit gantang nanti..kat kuala terengganu,si anu tu pongpangpongpang nak menang,tapi sipolan tu plak yang menang kan...

4 comments:

Arin said...

kalu kt bukit gantang, kami plan nk g , nk tlg kempen...:)

Obefiend said...

malangnya tak ada SIDESHOW BOB atau THE BEARDED LADY

kalau tak cukup korum nak buat sarkas setanding Cirque du Soleil!

ni tidak

ade Cirque du So-LOL-ei

p/s: sarkas ini jual cotton candy tak? nak belikan Ziyad! kasik dia sugar crazy macam Happy Tree Friends!

Elyn said...

no komen hikss

Mrs.R @ Emi said...

xtgk berita..xbaca suratkhabo sejak akhir2 ni pasal bosan..sume sarkis punya topic.