Pages

30 January 2009

::pakcik kecik is 6 month young!::


ini pakcik kecik

dia sudah 6 bulan...

vocab yang ada pada pakcik kecik sekarang ialah "a ta ta ta..yayyayaya"

jgn tanya apa maksud nye

sudah boleh mengangkat pungkoq...macam menyodok aje Ziyyad,mama tengok kamu

rolling rolling rolling tu tok sah habaq,bederau darah tengok haritu bergolek,nasib tak jatuh katil


sudah ada separation anxiety,dan sudah mula kenal muka orang...muka jarang tengok tu..habis Ziyyad akan menangis

dan Ziyyad sudah makan solid food yang pertama dia hari rabu lepas...nampak macam sedap...harus saya cuba selepas ini.

Ziyyad sekarang..tidurnye sangat senang..tepuk-tepuk sikit...tidur terus...

sangat comel,sanagt manja...geram mama nak cubit pipi kamu selalu

dan Ziyyad suka membebel sorang-sorang dalam crib dia...pagi-pagi bangun buka mulut dulu baru buka mata...hahaha

p/s::cepat betul anak membesaq...rasa nak tambah lagi sorang la...hahahalalalal

12 comments:

Obefiend said...

alahei nangis kena cium

tipu aje tue..padahal suke!

Elyn said...

udah 6 mnth ..... bile nk dpt adik ni!!!! hahaahha

taichee~@! said...

Me is rindu bangat ngan anak sedareku yg sorang itus!

Happy half year Ziyyad! Love you! (tungguuuu)

hafiy said...

toksah teriak la ziyyad. huduh.

hehehe.

lariiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

PadNani~~{@ said...

salam Dilla,
jap je kan diorang besar..xcited nak tgk n tggu satu2 new developmnt skills baby=)

Ziyyad comella...gewaamm!mmuuaahs

PadNani~~{@ said...
This comment has been removed by the author.
PadNani~~{@ said...
This comment has been removed by the author.
PadNani~~{@ said...
This comment has been removed by the author.
Dils said...

rase tak scones die? best?

cleo weiland said...

I love both these photos! Cute sangat!

What was his first solid food, I wonder?

mummy_adam said...

hahaha.. sama lah kita.. rasa cepat jer anak2 nie membesar.. rasa nak tambah sorang lg plak..haha cian diorg xde kawan nak main.. lalala

Arin said...

kasik dia makan pe?gerber?ke buat sendirik?
happy 6th months ziyyad!