Pages

19 January 2009

::i seriously need::

a camera

because all this while saya cam-ho dengan cam phone En.Suami

cap sony ericsson k800i 3 mp

my cam phone lagi la macam longkang je pic quality

digi cam okeylah..tak yah la dslr bagai

sekarang kan ada RM400 punya digicam..jenama kodak kot

tak kira la jenama apa,asal quality gambar A bintang bintang

harus la naik cameron minggu depan ni pakai cam phone lagi...wawawawa



p/s::digi cam lama kena tulah masa di Medan...rosak,langsung tak leh guna

p/p/s::now u all know...semua gambar Ziyyad di ambil guna cam phone saje...hahaha

4 comments:

suryati said...

takpe....camera phone u nyer output ok gak...clear....n kalo u tak ckp guna camera phone, tipah mmg tertipu ;)

Miss BumbleBee said...

honey, big NO NO to Kodak.

RM400 blh beli canon a470.

retail price rm399.00 aja. tgk site ni:
http://site-my.canon-asia.com/index.cfm?fuseaction=digitalcamera&prod_type=powershota470

nih upgrade model dr A400. masa pakai A400 dulu dah grade A dan super puashati. skrg A470 sure grade A bintang bintang!!!

wInAwIn said...

setuju ngan miss di atas ini.. benQ pon leh dpt ngan harga tuh dan kualiti ok. lagipon nak watpe pon pixel bermega2 sgt...wat menyemak hard disk je..
hehhehe..just my 2cents =)

mama danial said...

saya takder camera...digi cam kena curik kat tpt keja (en suami punyer!), camera pda phone ni tak baguih sgt...dslr lagik ler tak reti...teringin gak nak ada dg cam yang kecik molek...alang-alang, rembat video cam sebijik! leh amik dari kecik sampai ler dah besau...