Pages

19 January 2009

::entry menepek gambar anak sendiri::

ini anak saya..

dia suka makan kaki sendiri.. (no,Ziyyad...mama tak cadang nak bagi kamu adik lagi..tunggu rambut mama kamu lebat semula dan perut kempis baru ada adik ok..)

hari ini saya tensen,buat kerje semedang tak jadi,rasa nak humban semua dalam longkang,laptop dah lah lembab nak mati..

dah lama tak tepek gambar Ziyyad dalam ini,jadi saya tepek untuk menghilangkan stress

terima kasih Erylda dan kak elyn untuk award itu,masih tak berkesempatan untuk mengambil dari blog hangpa

oh yes...

nanti akan jual beg Go Green Grocery Bag di kedai hidup segan mati tak mahu

ini kerana perlu bahagi masa untuk jadi mama,pekerja,isteri dan tukang jahit

tak sabar cuti hujung minggu ini...lalalala

p/s::bala chalet tunggu kami datang ok.. ;)

p/p/s::Zuyyad memiliki kaki seperti mamnye,iaitu panjang..hahaha

6 comments:

precious innocent said...

awat budak2 kenit suka sgt mamam kaki sdiri ek??

kita ikut perangai depa nak x? tgk mcm best je.. huhu

-mama emma-

suryati said...

erk, sya pun baru selesai menempek gambar anak sendiri hahahahaha, mmg itu live kita skang kan?

tp part baby mkn kaki psl nak dpt adik...scary jugak masa dengar tuh. btw ziyyad drooling ek masa nak tumbuh gigi?

Anasfadilah said...

mama emma::tak sampai nak gigit kaki sendiri,perut menghalang...hahaha

suryati::memang drooling banyak sangat la ni,pasal tumbuh gigi
:)

mummy_adam said...

hahaha.. cute lah ziyyad gigit kaki mcm tu.. gatal gusi sgt kot.. hehe.. n paling best bg dia dpt gigit kaki sendiri.. sakit tp sedap.. :)

Elyn said...

owh seb baik wafiq x pandai isap jari kaki ..... hiks itu tandanyer die blom nk adik hihihi

Obefiend said...

comel budk ni

macama abangla.dah tua pun suka gak gigit jari. saja, takde keje