Pages

15 December 2008

::time flies when u not having enough sleep::

hahahha..

hari ni pi keje macam bapak panda pun ye...

pasal,the pakcik kecik takmo tido,

tis time nak meniarap over and over again,walaupun jam menunjukkan pukul 4 pagi

siap bergelak ketawa dgn En.Suami...

mama dah tak larat nak buka mata...terpaksa tido

kami pergi ke Sunshine square bayan lepas,pasal barang baby lagi banyak compared to Jusco

dengan harapan untuk membeli Gum Soother untuk Ziyyad

pasal dia asek geget benda alah ni


kalau dah geget benda alah ni,abes air liur merata rata..

juicy baby org kata

jadi kami belikan Ziyyad Gum Soother ni...

mula-mula dia rasa aneh,pasal Gum Soother ni lembut...jadi sambil geget benda ni ,sambil bebel tak puas hati agaknye..

tapi lama-lama ok..

adakah ini tanda anak saya nak tumboh gigi?

alahaii...cepatnye pakcik kecik ni nak besar...

dan...hari itu juga Ziyyad dah pakai pacifier 2nd step...

dah besar dah anak mama ni...emmm

*sob*sob*sob*


mama will miss ur little tiny feet
mama will miss ur soft tiny fingers

mama will miss every sleepless night
while u busy giggling and everything

(ini tak plagiat mana-mana,saya reka sendiri,kalau ada persamaan,jgn tuduh saya bukan-bukan)

hmmmm

Ziyyad is the best thing ever happen in my life..

dia sangat comel sewaktu dia tidur dalam dakapan saya...

dia membuat kehidupan saya dan suami lebih indah

Alhamdulillah...


p/s::rinduss nyess dgns pakciks keciks tusss

4 comments:

Mrs.R @ Emi said...

ziyyad cam emily jugak..suka geget toy lamaze tuh...emily tu tarak suka geget die punya teether..ish..ish pelik betolll...

Anasfadilah said...

emi::emily makin lama makin comel dengan mata bulat macam guli...kiut nyess!

sekarang apa capai pun,masuk mulut...haru sungguh!

eiNa said...

tambah2 dah leh mengengsot ni tau.. satu umah Aira dah terjah... apa saja atas laintai dia kutip masuk mulut.. tiap kali dia pusing umah jenuh angkat letak tempat dia balik..

Anasfadilah said...

eina:: tulah baby ni kan...semua benda masuk mulut...bukan dia kira..kita yg risau...