Pages

03 December 2008

::tagging magging menggong::

saya dapat award!

horee horee muslee ramleeee!

Erlyda kasi kat ceq..terima aksih lah naa

ceq tak pernah dapat award,terima kasih kepada peminat saya...ini semua untuk anda

tak lupa mama and babah,dan yg tersayang suami dan anak saya

i love u all

lihatlah dunia

*slap!*

ok...dah sedar dah.

ehemmm ehmmm

saya kena tag oleh azza dan supermummy

tapi tag azza,takdak idea la mami nak buat lagu mana..sat na,nanti mami pikiaq lagi

la,mami nak jawab tag supermummy



the four facts about mami


Four jobs I have had in my life

1. pernah jadi usher kat sunway pyramid untuk program apa ntah..dengan soo chin,masa tu lepaih keluar U...gheja sat,cari pengalaman depa kata

2. praktikal kat ceruk dunia mana ntah, test racun rumpai bagai...duduk kampung gila2 kampung punya,macam dalam RTM tu...wah!nosy jiran included! dan ada org tanya mami ni single lagi ka,depa nak kenen dengan anak depa...wahahaha!

3.keje kat first base sat..kat glenmarie sana

4. la gheja jadi pembantu researcher saja...keje kontrak saja,makan pakai cukup alhamdulillah.



Four movies/ TV series I would watch over and over

1. CSI Vegas,mami suka tengok Grissom

2. the Nanny,lawak la depa ni

3. i am sam,cerita dia sedih,Sean penn berlakon dengan dakota fanning,mami minat la lakonan depa ni

4. kimora life in the fab lane..mami duk berangan kaya macam kimora ni...



Four places I've lived

pak mami keje kena pindah randah..banyak tempat dah mami dan famili tinggai antaranya ialah

1. Kuatan ,Pahang

2.Aloq Setar,Kedah

3. Johor bahru,johor

4. Kota Kinabalu,Sabah



Four places I have been

1.lake toba,indonesia

2.langkawi

3. brunei

4. sungai ara,penang....hahahahahahhuhuu


People who e-mail me (regularly)

1. baby weekly

tu saja..tak dak sapa nak email mami.


Four of my favourite foods

1. instant mushroom soup with spiral pasta from campbell...sedap hang,nak habaq ni...

2. canbury black forest

3.telur+mushroom+ chedar cheese+roti+sos cili

4. teh ais..kira makanan la naa..takpa la naa


Four places I would rather be right now:

1. Sg.Penchala..nak p tengok nenek mami,sakit la ni..umuq dah 84 dah..

2. duk rumah rileks

3. duk ngan Ziyyad ka...baguih juga kan

4. tengok wayang berdating dengan asben



ni,mami nak tag 4 orang ni

1. achim,hang punya blog,mami tengok banyak labah-labah dah..

2. kaknaz..tak tau la kot dia minat nak buat tag

3. cik tim,bakal kak ipaq..nak amek hati ceq,hang baik buat tag ni...hahah

4. rina,kawan blog ceq ni...mai la buat naa,jgn segan...segan duk bagan...hahaha




*slap!SLAP*

tersedar dah...saya bukan mami....saya mummy...lalalal






2 comments:

Arin said...

tunggguuuu yea stuff for ziyyad..

:)

supermummy said...

haha terima kasih la rajin menjawab..nnt bole la kasi tag lagi..kan kannn