Pages

31 December 2008

:: senarai terima kasih saya::

terima kasih kepada semua pengunjung dan pembaca blog anasfadilah aka goldMedalribbon selama ini (cik anon juge terima kasih... :) )

habis setahun dah ni..

dalam setahun ni ramai blogger saya kenal dan seakan geng pule rasenye (saya rasa la,tak tau la depa..harap sama kot.. :) )

kak elyn,yana,tiara,emi,azlina,dong,azza...

kebetulan depa pun mengandung time kenal tu..kiranye share-share la pengalaman

jumpa plak blog mama hafiy masa tu

nak belajar bf la konon masa tu..

tapi saya tak setabah dan sesabar mama lyna...hopefully 2nd child will do better.

jumpe juga blog kak luna and kak kujie..

juga terjumpa kisah adik zulaiqha...semoga kebenaran di pihak yg benar,InsyaAllah

terima kasih semua yg sudi tinggal comment kat tingtong saya tu :)

pada yg tak dapat saya reply,minta maaf banyak-banyak :)

banyak benda saya kutip melalui blog

ada yg elok saya kutipla,tak elok saya baca pehtu komen dalam hati..hehehe



p/s::terima kasih sekali lagi untuk semua yg sudi baca kami,jgn segan datang lagi k! oxoxoxo

6 comments:

KV said...

akak baca sokmo. Kdg2 komen kdg2 terlupa. Haha

eiNa said...

dilla: sunok jugak dapat kenal kawan2 blog yang sesama ngandung time tu kan.. dulu Kinna slalu gak update, skang dah lama dia tak update kan? =)

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]buy kaspersky, [url=http://firgonbares.net/]kaspersky 5 key[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] bit Retail Price to order manufacturing software
filemaker pro 9 advanced upgrade [url=http://firgonbares.net/]education software canada[/url] discount microsoft office home
[url=http://firgonbares.net/]cheap software for schools[/url] buy side software
[url=http://firgonbares.net/]order software freeware[/url] star trek themes for windows xp
buy software microsoft office [url=http://firgonbares.net/]kaspersky internet security 2009 keys[/b]

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]oem software with, [url=http://sunkomutors.net/]filemaker pro web publishing[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] free photo editing software adobe order for software
free kaspersky 2009 licence key download [url=http://sunkomutors.net/]autocad lt[/url] award winning educational software
[url=http://sunkomutors.net/]discount software for sale[/url] filemaker pro tutor
[url=http://sunkomutors.net/]free store locator software[/url] adobe photo editor software
software to buy tickets [url=http://sunkomutors.net/]microsoft office 2008 student discount[/b]

Anonymous said...

[url=http://hopresovees.net/][img]http://vonmertoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software price compare, [url=http://vonmertoes.net/]sell academic software[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] cheap softwares review maths educational software
discount music software [url=http://bariossetos.net/]adobe photoshop cs4 for mac serial code[/url] government discount software
[url=http://vonmertoes.net/]macromedia flash 8.0 software[/url] best price adobe photoshop cs4 upgrade
[url=http://bariossetos.net/]software resellers in the[/url] purchase software through
office trial software [url=http://bariossetos.net/]store building software[/b]

Anonymous said...

awal yang baik