Pages

15 December 2008

::play dead::

my bumbo seat still tak sampai lagi..

angan-angan untuk melihat ZIyyad duduk di dalamnya,saya tidurkan dulu

masuk minggu ini..

minggu ke3

marah?

tak payah buang tenaga

saya dah email makcik tu

tapi belum berjawab

andai saya di tipu oleh dia

saya anggap saya lah yg bodow gile

sekarang ini

saya ingin berbaring,dan berpura-pura mati


p/s::Ziyyad,im sorry...

10 comments:

Mrs.R @ Emi said...

siapakah yg tatau malu ittew?
xpela..pk positif..agaknya umah die banjir..n die stuck xbleh g post opis

Arin said...

ataupon dia sebok nau ngn kenduri kendara .. lupe nak pos..
td dah pos pakai pos ekpress for ziyyad's stuffs..insya allah selamat sampai..

azzamoro said...

lawakla berpura-pura mati. macam si scud dalam citer ice age..:P

Miss BumbleBee said...

iskh tiga minggu, parcel pi London dah sampai dah!

sepatutnya dia harus menjadi seller yg bertanggungjawab!!!!

no worries, ziyyad main ngan mr greeny tuh dulu...

mama danial said...

web mana hang pi oder benda tuh...try laa tepon si penjual tuh...

NadiahKhair said...

eh, xsampai lagi??
tracking number ade x?
ke mmg die belum antar lagi?

brg2 mak order dr US pun dah selamat sampai xsampai 2 minggu.

sape nak slhkan nih. and dont blame urself.

*actually nad pun tunggu lagi satu parcel xsampai2 until now..pejabat pos msia bz sgt ke?*

Dils said...

haih.... dari mana dapat info about the bumbo seat tu? boleh complain, cakap dishonest?

Anasfadilah said...

nad::pejabat pos terbakar agaknye..*think positif*

hahaha

barang us pun dah samapi ni takat area malaysia je tak sampai2

lagi satu andaian

van pos terbalik masa antar barang...hahah

dils::idea menarik,dils!saya dapat dari mudah.com.my

mari kita komplen.

thanks!

lovelymummy said...

lor sian dilla ek..
isk tak baikla org tu..
kita dh lama tak ikuti blog ni..bz2x...takpe sabar ek..nanti dpt barang,jgn lupe letak gamba ziyyad pakai tight ngan legging kt sni..musti cumel!!! :)

Anasfadilah said...

lin::harus letak nanti,Ziyyad pakai legging yg comel..hooray