Pages

11 December 2008

::one step at a time,there's no need to rush::

A ur adorable, B ur so beautiful, C you're cutie full of charm, D ur a darling, E ur exciting, F u r feather in my arms, G u look good to me, H u r so heavenly, I ur the Linkone i idolize, J we're like Jack&Jill, K u r kissable, L is the lovelite in ur eyes, M,N,O,P, i could go on all day, Q, R, S, T, alphabetically speaking, u r OK, U make my life complete, V means u r very sweet, W, X, Y, Z.. it's fun to wander thru the alphabet with u, to tell u what u mean to me.. I L O V E Y O U im so in love with you!

saya kopipes dari mami hafiy and fahry yg super hebat!





menjadi mama merupakan sesuatu yg hebat

semua ibu/bonda/emak/mami/mama/amma adalah hebat

heheheh :)

emmm

semalam ada seorang pakcik kecik ni..

pukul 3 pagi tak mahu tido

dia mahu meniarap,bersembang dan ketawa bersama mama dia

oleh kerana mamanya seorang working mom..

saat2 indah begitu tak dilepaskan..

biar lah 3 pagi sekalipun,mamanye tetap layan pakcik kecik tu

biar lah 3 pagi sekalipun, waktu itu sangat berharga..

mama baringkan pakcik kecik tu bersebelahan dengannya..

mama pandang dia,dia pandang mama

"goo gii gee guuu....."

sambil tersenyum dan tertawa..

"anak mama nak sembang2 ye...hihihihi"

sambil ketawa bersama si pakcik kecik

pakcik kecik tak tahu waktu itu 3 pagi

hanya yg dia tahu,mama dia ada,melayan dia di waktu itu





dan...akibatnye..

mama dia pergi keje,dengan mata macam beruang panda..

hahahah





p/s::tak kisahlah Ziyyad,mama ok aje... :)

8 comments:

Elyn said...

hihihih i luv u mama...... but i plak x titon pasai wafiq demam mlm td.... so same la kite cam beruang panda pagi ni....

haih lps ni i kene blaja pakai mende alah apa yg nk cover bwh tang mate tu????

eiNa said...

dila.. sama la.. i pun bangun kul 1sengah pagi sampai 3pagi layan itu sikecik sembang.. gelak2 main lagi.. tapi ngantuknya ya amat... Tuhan jek tahu.. daddy dia siap buat air nescaffe nak tahan ngantok.. :)
but.. we enjoy right?!!

Anasfadilah said...

kak elyn::wafiq demam ke...kesiannye dia...segera sembuh wafiq!

eina::precious moment...biarlah tengah malam bute sekalipun..hehehe :)

Miss BumbleBee said...

arituh dah beli gel mata kat watson/guardian kan...

apalagik..gunakannya sebaik mungkin..

huhuhu

aNnAsUeJiE said...

huhu~ saya pulak baby baru 2 minggu...td pg dr pukul 2lebih sampai pkl 3 menangis menjerit2 mcm kene dera~! padahal airmata sikitpon xde...haihhhh~
saje nak share~ hihi~! =)

taichee~@! said...

Cepatnya Ziyyad besar!
Tak sabar nak tgk dia balik KL nanti

Anasfadilah said...

annasujie::heheh...welcome to the owl club for new mommies!hahaha

mamalong::ziyyad dah besar,dan sungguh manja i tell you...hahha

precious innocent said...

nak gak nyanyi2 lagu nie, tp mcm mana melodynye ek??

-mama emma-