Pages

18 December 2008

::ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee::

tis face tells it all

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

ayah : apa lah nasib aku dapat menantu gini...

Ziyyad : ????

saya : ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Alhamdulillah...

bumbo seat sampai juge along with kak arin present untuk Ziyyad

Nice!

ok..mari kita temgok sama ada bumbo seat disukai oleh Ziyyad atau tidak.

Ziyyad :: ape ni??

Ziyyad :: hmmm...selesa juge duduk dalam ni

Ziyyad :: sukalah mama...terima kasih!

and kak arin bagi hadiah onesie and baju and also rattle sock...yay!

heart u kak arin...thanks!

p/s :: ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

18 comments:

wInAwIn said...

finally..sampai jugak..alhamdulillah..
ziyyad, pinjam! ;p

~*mrsnzam*~ said...

pas ni klo nak jual kita pon nakk..heheh

Anasfadilah said...

wina::pinjam?hehehe...can can no problem

mrsnzam::mungkin akan jual apabila Ziyyad dah besar dan tak muat duk dalam tu...:)

NadiahKhair said...

YEAY!!!! dah sampai.
Tapi apesal kotak tuh mcm kene pijak ngn gorgon? :D

taichee~@! said...

alhamdulillah sampai jgk.

Anyho, kamu punya blog ni tak bleh blah la. ada ciri2 komik yg menceriakan hati kaknaz hari ni!

Mekasey ceriakan hari saya.

Tgk gambar ziyyad pun dah happy hehehe...

Dils said...

Huhuhu.. sronot la gini! udah sampai!

MIK'YAL said...

kah kah kah..punya la lawak melihat reaksi muka ciwi anda memeluk parcel itu !! dan muka pelik ziyyad memula dok dlm bumbo seat.heheehe!!

*ciwi bermaksud overexiceted

Anasfadilah said...

nad::ye..kotak tu dipijak oleh raksasa gorgon...abes dented,pecah acctually kotak tu..

tapi barang ok...selamatttttt!

thanks for ur doa nad.

mamalong:: ur adik is lelocon remember?hehehe

dils::gila lah...tido pun sengih je...ngeeeeee

mikyal::memag agak retarded sket saya ni...hahaha!

ciwi...vocab baru ni...hahaha

keterujaan melampaui batas

noorina said...

alhamdulillah dah sampai barangnye.. heheheh.. takde la mama ziyyad jeles ngan mama fatin lg :P
tp mmg muka diorang amat pelik bile mula2 kena duduk dlm seat tu hhuhu..
tp ziyyad dah pandai pegang armrest seat tu.. fatin tak pandai lg.
Yeay to Ziyyad!

eiNa said...

alhamdulillah.. dapat jugak akhirnya.. hurmm syiokk nyaa.. ziyyad duk dalam tu..

Elyn said...

hoorey syiok nyer ziyyad dpt duduk lam tu....

Anasfadilah said...

rina::dah tak jeles...hehehe :)

eina::hehhe..ALhamdulillah....

kak elyn::hoorayyyy!hip hip hoorayyy!

ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mommysarah said...

ini ker bumboo seat yang u order tue? ker dari org lain? kalo betul yang u order tue, alhamdulillah...sampai gak

Anasfadilah said...

mommy sarah::ni yg oder...samapai sudehhhh..hehehe :)

Obefiend said...

haih budak ni makin adorable

nak suh mama kidnap dia one week bole?

Anasfadilah said...

uncle effs::kami balik kl sabtu ni, and krismas hol balik lagi. ingat nak tinggal Ziyyad kat mama till thursday 24th tapi macam kesian kat mama nak jaga nenek.

jumpa di kl nanti

Ziyyad dah lama tak jumpe uncle effs sambil nyanyi lagu badut.

azzamoro said...

dila nampak cool aa kerusi ini. saye pun nak carik la..huhu..

adekah mahal or tidak?
adekah saya mampu beli?

:P

Anasfadilah said...

azza::cube try cari kat littlewhiz atau mybbstore...ada jual..

saya punya 2nd hand je...hehehhe:)