Pages

12 December 2008

::mad hatter on the run::

weekend is just around the koner

yup

i love weekends

time to have time for that lil pakcik

and time to sew hat



again!yay!







hahahahaha.....isnt he adorable?...


(wawawa jelesss sangat memang sour grape pun....mama,baba,achu fiqah and micik nak pi chiangmai...wawawa...jeless lah nak ikot gak!!)

(selalu tak dapat ikut family trip...sedih la :(((( )

(mama kata nak sponsor kalau nak pi jalan-jalan...wohohoho...ingat nak pi pulau redang la...hehehhahahahhohohohoho....)


p/s::topi Ziyyad banyak2 nak buat ape ek?emmmmm

4 comments:

taichee~@! said...

Ces.
Baper kali kamu nak travel lepas tu mama kena sponsor? Hari tu dah gi Indon. Weiii tak aci weiii. Kaknaz pun nak ikot disponsor ikut kamu n ziyyad. Wahahaha...~@!

kaknaz tak ikut pun gi turki & chiangmai, releks je ha.

Chil chil. gi buat topi baby, ke apa ke utk dijual. buat duit bebanyak. hal menan ziyyad tu insyaAllah dah covered.

Anasfadilah said...

kak naz:: kak naz dah kaye...tak yah sponsor..

kalau adik jadik kaknaz...pegi melancong sorang2...backpacking ke apa kan...hhuhuhuhu...

Elyn said...

i plak jeles ngan u yg mmg pandai jahit menjahit.......

Obefiend said...

saya tidak disponsor kerana saya mmg tak suka berjalan

dudk depan PC bloging lebih besh! yeah. im a pc nerd. dah berakar bontot kat lantai. jeekekeke

bosannya kat umahs orang. sunyi! nak kawin. hahaha