Pages

04 December 2008

::gambar lelaki sunat??::

yikesss!

ye,saya tahu sekarang musim cuti sekolah..

ini sape punye keje ni?



sini tade gambar gambar lelaki sunat

gambar bayi lelaki insyaAllah ada..hahaha

ni,Intan mama iman daniel

ada orang carik mutuk...wahahah

tak tau le,lalat ke langau ke,apa-ape ke...


pondan pun ada org carik ke kat sini..

ceisss!

p/s::blog saya tiada 18sx content,tiada carut,tiada barang mahal...ada gambar Ziyyad je banyaknye

4 comments:

MeL said...

cmne wat benda ni? hihi ;p

mrsnurhakim said...

wakakakkakaka..kan aku da kata..PALAT2 SEKELIAN tu akan jejak aku di mana saja kawan2 aku berada..!!!

GLAMOUR BETUL MUTUK & MAK MUTUK kan??

Anasfadilah said...

mel::wat ape tu ye?

kalau nak benda gini,awak boleh join nuffnag saje,atau motigo

intan:: saya tak letak link blog hang pun kat sini,konon takmo lalat hinggap blog hang..

susah jadi feYmes ni...hahaha

Arin said...

For u..tgk le web nih..

http://www.gifts-h.com/index.php?_a=viewCat&catId=8