Pages

16 December 2008

::bleak::

because i am ever so nice

saya decided giving the makcik selling bumbo seat till this friday

and if ever the bumbo seat still not appear in front of my doorstep

then..i guess

tade rezeki...and completely saya bodow tertipu

ahhh..

malas nak pikir...tunggu je la sampai friday ni

and

saya sudah ditch nuffnang ad ke longkang

membuatkan blog slowmo macam kelajuan sloth

dan...satu sen pun tade..

ceh!


p/s::rezeki di tempat lain barangkali


p/p/s::oi makcik...keje kamu emo 24/7 ke hah!? - yg benar, fadilah-

12 comments:

Jiji said...

sabar sabar bonda..

Anasfadilah said...

jiji::ni tengah sabar la ni jiji...ikot hati lapotop ni dah lama terbakar..

tapi itu namanya,kerana nyamuk kelambu di bakar...hahha

Elyn said...

bersabar tuk ziyyad mungkin ade pulangan nyer...... muah tuk ziyyad..

i sedih wafiq x sihat!!!

Anasfadilah said...

kak elyn::wafiq demam ke?

Miss BumbleBee said...

alredi bace your oneword :)

Obefiend said...

kesian anak sedara saya

oleh itu bday dia nanti saya dan cik tim akan ada idea wat to buy

ok?

Shila said...

sile bawak bertendang. hihihi. bertenang. buying things online ni kadang2 ada nasib jugak. semoga sampai la bumbo seat ko tu. ;)

Anasfadilah said...

kak yan::compared to other,one word saya paling hampes...hahaha

uncle effs:: bday Ziyyad tahun depan,dia dah umo setahun,beli ps3 pun ok.hahah

shila::hopefully samapi...amennn.

kakluna said...

tu lah risikonya beli brg online...apapun harap2 kelewatan tu bersebab munasabah..tak baik lah dorang ni makan hasil penipuan..kan?kan?kan?barang utk baby pulak tuh....

taichee~@! said...
This comment has been removed by the author.
taichee~@! said...

On the bright side: Lesson Learned.

Never ever bought things fm ppl that has no

1. Phone Number
2. Authentic add
3. Nama Penuh penjual beserta IC

tapi actually based on proof of purchase / acct number, and website mana kamu dapat tu, bleh report Tribunal Pengguna/ webmaster atau sesapa yg berkenaan.

Well. At least you can try so that no other ppl will fall for her/his trap lagi.

Mcm kaknaz punya kestupiditian lagi teruk. Gone 20riban. Tu lagi bodow namanye.

Relaks Dila adik. Just think of other unfortunate and most miserable ppl than you. Like me dahlah kena pangkah 20riban, takde hasben (apatah lagi boipren), sepi sendiri jauh dari famili (takleh drive plak tuh)apatah lagi punya anak yg comel. and you'll be more grateful and feel luckier.

My two sen worth.

KV said...

hmm..maybe rezeki di tempat lain,kan?