Pages

19 December 2008

::bila dah ada anak::

bila dah ada Ziyyad

1 Gb punya memory card pun tak cukup nak letak gambar dia saje

penuh dah handphone saya punye memori dengan gambar pakcik kecik tu

nasib ada external HD yg sebesar 120 Gb...

harus humban semua gambar ZIyyad didalamnye

tengah duk belek-belek gambar..

tersedar saya,sekarang Ziyyad menghampiri 5 month...

(ingat nak tempah cuppies dari shila lah...hehehe :) nak celebrate konon-kononye kat kl nanti di umah nenet and atuk)

sungguh cepat dia membesar..

riang,gembira dan besar berjaya!



and also,Ziyyad sudah pandai utilise his bumbo seat

selain boleh duduk di dalam nye

bumbo seat juga boleh dijadikan sebagai......

ye

teether...

hahaha...

abes bersepah air liur...yekkkkk!

(jangan khuatir,seat ini telah dispray dgn dettol disinfectant..)

p/s::esok kami pulang KL,minggu depan pulang lagi...double happiness

3 comments:

azzamoro said...

dila, gambar scan yg 1st tuh dia tengah bukak mata n mulut ker?

Anasfadilah said...

azza::yup...menganga macam ape je kan...hahah

~Lady_D~ said...

aite Erni.. heheh... bestNye tgk dah ade Ziyyad ni.. hehe.. hope saya Jugak akan menGikut jejak langkah puan erni.. take care k..