Pages

04 December 2008

::beli,beli,beli::

1st of all,thanks to kak Long aka mama daniel yg me' sms' saya seawal 2.15 am..

untuk menyatakan bahawa beg yg saya idamkan itu berharga RM55...

bila saya cakap pada En.Suami, dia kata

"belilah.."

mula-mula macam tak percaya aje...yelah pepagi subuh baru saya buka sms bace..rase mamun lagi pulaknye..

tapi masa on the way pi kerja tadi...En.Suami kata..

"janganlah beli beg tu,nampak tak cantik sanagt,nanti kita carik beg yg cantik lagi.."

i was like..ok,takpelah..saya bukan terlalu inginkan beg itu,tapi saya terlalu inginkan DELL 1525 in blood red...

next time maybe.

p/s::hari ini badan lemah sahaja....




i'm being super nice today

sesiapa mahu membeli tights baby yg kiut miut super adorable geram tak tertahan nak beli

sila lah ke SINI

kalau anda semua sebut nama anasfadilah pada owner kedai anda tak akan dapat apa-apa diskaun...

hahahahah!

p/p/s:: she is my blog fren...go visit,and u might find something to buy

8 comments:

KV said...

tak sihat eh?

JeP said...

Dell 1525 tu xde yang harge RM55 je ke?

the only blood red you'll see when buying a lappie is the red blood coming out of your nose paying for it, hehehe!

speaking out of personal experience of course.

:)

Anasfadilah said...

kak kv::macam tulah lebih kurang...kepapa berat je,badan lemah sangat..tangan je larat taip...kehkehkeh

jep::the only thing rm55 kat dell 1525 tu ialah mouse dia kot..hahah

hahaha...funny la ko pepagi

ok,sudah ceria sikit.

Elyn said...

awat x sihat pasai still x dpt bag ka????

x pe nnt enchek suami bace u x sihat mesti die belikan u bag lain

hihihihi mudah mudahan.. amin

Miss BumbleBee said...

bag yang kak yan nak dr RM110 drop sehingga RM33. bersungguh-sungguh along securekan bag tuh..dia belanja..huhuhu.

depa buat sales sebab clearance stock, nanti stok baru mai..maybe lebih cantikss...

Anasfadilah said...

kak elyn::tak sihat pasal esok pc fair kat penang,takdak duit...hahaha!

tadelah...biasalah,hormone tak stabil,badan lomah yo..

kak yan::seriyes!RM33! eh beg apa tu...nak tenot!

Arin said...

sila le amik award ye

wawajoe said...

Puan Dila, cheq tak tidoq lagik nih gara-gara Mad Tea Party. Bayangkan beg rege rm110 jadik rm33..maunyer tak ku rembat terus?...ni baru balik tengok citer Bolt pun layan lagik survey rege beg...i'm addicted to this site...

p/s: cakaplah kat Anas, flower power tuh! eh, rege dia masih rm55...i'm waiting for it to be slash lower lagik!