Pages

29 December 2008

::5 bulan::

semalam putera mahkota aka pakcik kecik dah 5 bulan..

macam-macam idea baru dapat pakcik kecik ni,akal saje lebih

hahaha

grow grow grow Ziyyad!

tahun aru Islam dah hari ni..

matlamat untuk tahun ni?

1. ada rezeki nak ada desktop..tak mahu la laptop...desktop storage lagi besar gajah

2. tukar hood dapur kalau ada rezeki

3. nak dapat kerje tetap, InsyaAllah dengan gaji lebih dari tempat sekarang ni

4. tukar tayar kete. hampeh betul jalan kat aman puri..bukan lubang dah tu,meteor crater dah atas jalan ok...jahanam spotrim kete...ceh! mana jkr ni???

takat ni...tu je dulu

InsyaAllah kalau ada rezeki,dapat

kalau tak dapat..mungkin rezeki dalam bentuk yg kita tak sangka dan jangka

semoga tahun ini,Allah permudahkan urusan hidup kami sekeluarga

amennnnn.

p/s::selamat tahun baru semua!

10 comments:

Elyn said...

happy 5 mnth ziyyad...... n selamat thn baru tuk dilla sefamily....

suryati said...

dah 5 bulan dah ziyyad.... Alhamdullilah, sat lagi 6 bulan..tup-tup sethn, tetiba dah nak dpt menantu hik..hik..hik..leh tak cam advance i? actually reminder tok diri sendiri

little mama said...

happy 5 month young ye izzad!

ska said...

happy 5 month ziyyad! slmt tahun baru bunda ziyyad! :D

mami hafiy said...

jalan kat aman puri mmg &*%&*%^& kan?

happy 5 MO ziyyad. lagi 4-5 bulan berjalan tau, kasik mak kamu tak cukop kaki mengejar. akakakak.

~PakKaramu~ said...

Salam kunjung hijrah

taichee~@! said...

Salaam! Saja saya tamao manjakan Ziyyad.

Maok tunggu dia One Year Old! Baru happening nak start beli benda2 baru yg berpekdah.

To Dila & Anas, semoga rezeki bertambah, insyaAllah.

oren said...

salam maal hijrah Dila!

Shila said...

haku hanya akan lalu aman puri tu kalau dah kemarok nak makan mekdi and nak drive tru. kalau tak, jangan harap nak lalu situ. serupe masok lopak gunung berapi. =P

Anasfadilah said...

thank u all for the wish!

semoga anda semua juga dipermudahkan urusan dan di murahkan rezeki untuk tahun yg baru ini..amennn