Pages

21 November 2008

::no fun!::

i have decided to put ads in my blog..

why?

supaya saya cepat kaya

NOT!

visitor tak ramai,apa hal nak buh benda alah ni..

buat berat blog i yg comel ni je..

i give it a try first la ok..

hujung tahun ni kalau dapat RM5,saya sambung tahun depan...hahaha

p/s::sape nak bace blog ni?blog tade barang mahal,tade gossip hangat,tade mencarut atau 18sx content..hahahah

p/p/s::Uncle Effs can u teach me how to put ads between post?thank u in advance.

5 comments:

Kujie said...

kt nuffnang kan dia ajar mcm mana cara nk letak add tu...

nuffnang > more > add ad> pilih code header ke, sidebar ke , To put on between contents - Large Rectangle lepas tu kanan tu ade

Feeling lost? Click images below to view tutorials for adding Nuffnang Ads on: klik la blogger..dia tunjukkan

vagg. said...

salam singgah. hiks xdek carut xdek 18sx yek. sukaaaaa!

nanti saya link blog nih.

ma2mutuk said...

blog kami pun x femes gak..letak nuffnang dari awal tahun smpai skrg baru dpt rm25 but it was fun!sape nak bg kita duitkan?

KV said...

takpe, akak tetap baca. Hik hik

azzamoro said...

saya tak reti nak letak ads kt blog..nak letak ads ape eh..