Pages

04 November 2008

::cacing?::

mama long garuk kepala tengah pikir apa tu cacing Ziyyad..

mama long..ni ha..dah sampaii dah cacing Ziyyad

let see how Ziyyad handle his new found adventure






::kerut-kerut dahi Ziyyad pikir...apa benda alah la ni...warna-warni plak tu lagi...::

::curiosity..itulah yg trigger rasa ingin tahu Ziyyad..dia usik-usik lidah cacing tu..pasal lidah tu ada bunyi-bunyi kalau di picit...hehehe..seronok tengok Ziyyad explore cacing ni::



::his smiling face tell it all...hahaha...berbaloi jugek la saya beli cacing ni.... :) ::



::tengoklah muka Ziyyad..marah betul..pasal baba dia nak amek cacing dia...No Share,No Pau::




::indeed one happy camper he is...hehehe :) ::




saya tak dan nak mandi...nak main gak ngan Ziyyad

i have to make time for Ziyyad.. :)

precious,precious time

seeing him smile made me tidak mandi pun tak ape...wahahahaha.

oh yes...teka siapa saya jumpa semalam di opis saya?




blogger babe aka hot mama jugeklah dia ni..hehehe














::i no babe la ho..inilah kak green apple...heheh ::




kak di memang vogue (aktiviti puji melangit untuk mendapatkan Taq pada discounted price...hahaha... ;P )

tapi,memang dia gorjes pun..kalau compare dgn orang sebeblah dia yg serabut tu...wahahaha!


p/s::Cik Tim u guest it right..hehehe

10 comments:

Obefiend said...

first!

wow.. so cool. dia senyum. tapi sudah botak.. oh noes!

Anasfadilah said...

uncle efs::no worries..rambut dia dah naik balik...in no time his rambut will be like elvis presly...hahaha

Arin said...

smlm gie tesco ader satu toys newborn to stimulate babies yang imitate fisher price..murah gak..less than rm15..

Jiji said...

Aku nak buat la cacingneh sekor.. ehehehe aku suka buat soft toys neh.

Shila said...

kamu telah mempengaruhi saye membeli cacing ni juge. i just bought mine, ngan seko octopus sale, 18 hengget.

nampak nya haku la mak bonda yang overacting dari anak dalam perot yang tak reti apa lagi neh. kuikuikuikuikui =P

taichee~@! said...

oh i see :)

Anonymous said...

to shila.. kat maner bila worm n octoupus yg sale tuer?? nak beli gak??
-ella-

KV said...

wah, jumpa diana yer. Jeles tau!

comel lah cacing ziyyad!

Anasfadilah said...

kak arin::dia punya material ok ke kak arin,takut toxic je..

jiji::ajar la buat..hehehe :)

shila::beli je shila,memang excited aku tahu masa preggy,hehehe..ko bosan2 ko la main dulu ngan octopus dan cacing itu..hehehe

kaknaz:;anas cakap ZIyyad senyum macam kaknaz..hehehe

ella::shila beli kat intanpayung,sama macam saye..heheh

kak KV::hehehe :)..kebetulan kak di mai penang...tula dan jumpe dia

green apple said...

amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
kemain lagi tepek gamba akak lam ni ye.