Pages

22 October 2008

::where's wally!::



masa saya kecik-kecik..

kami adik beradik ada main satu game,nama dia Where's Waldo/Wally?

ia merupakan sebuah buku bergambar...

game dia ialah mencari Wally dalam hay stack..

maknanya : kena cari si wally ni dalam a crowd of people..tiny -tiny miniscule of people...

best juge main game cari mencari ni..

kira bangga jue jika dapat cari si Wally ni dulu..

kira nye game ni mengasah mata untuk lebih tajam dan cepat tangkap...

nak try carik Wally?

come HERE

p/s::yay!boleh main game cari wally kat internet!

3 comments:

Ms. TaroAthirah said...

haha..yep yep
still ingat itu game
kamu ade beli buku kat mph komtar. where's welly nih
pastu rebut2 sape dpt carik dlu
at the back of the book, ade plak check list bende2 lain yg perlu di cari contoh nye 10biji candy
seronok laa

p/s:versi katun kat tv pon ade kan? hehe

Kujie said...

tak pernah main la..hehehe..jakun sikit kakjie ni...

Anasfadilah said...

tira::yup!tapi sekarang susah nak carik buku ni...hopefully ada kat borders..ingat nak beli satu..boleh main ngan Ziyyad and Abg Anas..great family game juge.

yg kat TV tu siap ada timer lagi untuk carik dia...hahah

kak jie::jakun?hehhe...zaman saya kecik2 ada buku ni...la tak tau la..