Pages

24 October 2008

::saya Vs mama kiah::

Mama Kiah

maksud::pengasuh Ziyyad yang duduk di tingkat satu rumah kami.

semalam balik dari kerja..

seperti kebiasaannya kami akan pergi mengambil Ziyyad dari rumah mama Kiah

korang nak tahu tak apa Mama Kiah bagitahu kami

"Ziyyad dah dapat pusing dah, 2 kali dia pusing.."

saya macam nak menjerit kesukaan

"oh!ye keee!"

dalam hati translate::"apasal bukan aku yang dapat tengok dulu!!!waaaaa!"

jeles?

toksah habaq la

takpe,esok cuti..

i have all day with that lil chap...

we play all day long k Ziyyad

yep,Ziyyad is nearing 3 month dis coming 28th

p/s::pagi tadi lambat masuk opis,pasal keterujaan nak tengok Ziyyad roll on his tummmy,tapi masa tak mengizinkan..kang ada punch card kaler merah kang...

p/p/s:: Ziyyad tak kenal erti putus asa,dia usaha sungguh-sungguh nak pusing pagi tadi

5 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

wah advance nya ziyyad.. ayra lom bleh lagi baru dok ngiring2..

Mrs.R @ Emi said...

true! emily pon still ngiring jek!
congrats ziyad!!

Anasfadilah said...

tiara and emi::takpe,baby development lain-lain,maybe Ziyyad cepat ngiring,lambat jalan

jangan risau mommies!

average 4 month baby boleh roll over..

:)

Elyn said...

yelah....... jeles ni... wafiq pun lom abih pusing.... br ngiring.... cam no tu???

Ms. TaroAthirah said...

ziyad mmg sungguh2 budak nye
hari tu kitorg bg support kat die, like " CEpat ZiyaD! bleh bleh! sikit je lg!"
tapi setelah penat berusaha, die pon tido :)
oh..shweetnyer