Pages

20 October 2008

::Jom Jalan-Jalan::

i dont have any good stories to share..jadi tepek gambar Ziyyad di sini,buat tatapan mamalong,uncle Effs,umie chik and achu fiqah. (nenet and atuk dapat MMS..note to achu fiqah/umie chik::tolong configure setting GPRS/MMS mama,call digi k..pasal byk mms Ziyyad nak hantar ni..baba je dapat mms)

:: Mamalong...tengok Ziyyad dah boleh pakai t-shirt yg beli aritu..dah muat dah!and the jeans newborn tu fit,cumanya seluar askar dia je tak muat lagi..gedobos..panjang sangat!sure one day will fit...buckle up and lets go!::

:: restoran ini tidak stroller friendly :( , anyho Ziyyad sleep soundly masa kitaorg makan..tapi la ni kami makan di tahap kelajuan luarbiasa, hahahaa,supaya boleh gilir-gilir jaga ziyyad kalau dia terjaga nanti..(nasib tak tercekik jek +P ) ::


Cerita Lain

::sementelah mencuba sedaya upaya,Ziyyad terlena kepenatan untuk membuat 3 point turn...hahaha...takpe cube lagi k::


p/s::hari jumaat lepas ada 3 entry saya buat,tapi saya padam semua..macam dah hilang modjo nak tulis..jadi kemungkinan blog ni akan hanya ada cerita Ziyyad di pimping oleh bundanya....heheheh +P

1 comment:

taichee~@! said...

lahaaii...

boleh tertido sbb penat ke?
Siannya anak sedareku itu!

Dia takde mamalong/umi cik n achupika kot nak cheer kot? hehehe :D