Pages

28 October 2008

::fakta benar di hujung minggu::

1 :: apa persamaan antara Harith Iskandar dan Izzul Ziyyad?

::pic courtesy of http://iskandaribrahim.fotopages.com/::













::ye..kawan-kawan..Ziyyad sudah botak...rambut sungguh tebal,harus cukur semua...wahahaha::


2:: En.Suami decided to wear Ziyyad..jadi kami beli kat Jusco itu hari. RM 59.9kupang..nak pi giant senang,tak yah duk using stroller..stroller kalau nak pi jalan queensbay je.

::see the baby is happy,and the mummy also happy...yay!::

3:: tak dapat attend bday bash nenek saya hari Ahad hari tu..dari pada sumber yang boleh dipercayai..they had a blast! hoh! sangat dengki..hamat jelesss.

Pic courtesy of Kak Yan aka bugbites

::dari kiri ikut jam: mak ngah, mama saya,uteh and the lady with the peace sign is auntie zain..tengah2 tu nenek saya,si kecik yg menyelit tu hanum..hehehe..depa ni duk berkumpul memang havoc la umah nenek tu..::


4:: best betul tolak stroller di department kanak-kanak di jusco,ramai kawan Ziyyad


5::En.Suami brave himself masuk baby's room sementara saya bayar barang-barang yg dibeli.. kagum dengan En.Suami...


6::di La boheme jusco,tukang masuk roti dalam plastik semasa membuat bayaran adalah super lembab..orang dah beratur berjela..hoh!marah!

7:: RM 33 dihabiskan untuk membeli SATU bedak asas dwi cara..saya rasa sungguh membazir,lebih elok duit itu di beli Pizza..tetapi atas desakan pihak atasan,beli la jugek,untuk menjaga penampilandan menutup noda di wajah..heh!

8:: ramai betul orang perempuan memakai beg EL VEE neverfull..the real deal or fake...saya tak tahu..lucky me didnt wear any EL VEE,because telah terlepas dari people passing judgement seperti saya...hahaha


p/s::botak-botak pun comel jugak... :) teeheheheh

9 comments:

Dila said...

Ekceli. I never care for LV. And Coach. Aku jd nyampah org yg pakai Coach. Unless the un-monogrammed one. Ade setgh tu nampak nice. Sbb kenkdg aku rase macam beli utk nampak brand je. Boleh?

Hahaha... tp i never like monogrammed bag pon.

Izzul Ziyyad nampak cumil. Snang kan kangaroo pouch tu. My sis macam takut nak guna sangat as my nephew lepas tu macam susah nak berak. Haha.. tapi die memang susah nak berak pon. So mungkin saje2 je tuh..

Anasfadilah said...

dils::too much monogrammed punya lambang..sangat overrated..hehehe

kangaroo pouch tu suami yang pakai..dats y saya suka!heheh

taichee~@! said...

halamak!

Botak lagi kaa...
Bila nak tgk rambut dia lebat ek? huhuh...

nampak dah makin besau plak ziyyad tuh.

Baju biru baseball tu mcm kenal ler ;)

Elyn said...

hihihi cute sgt ziyyad duk lam tu.... tp jgn slalu sgt bg die pakai tau.... kang terkengkang2 bile besau .....

Anasfadilah said...

kak naz::the rambut is so cepat the growing..hahah

dun worry

kak elyn::kengkang la macho macam koboi..hahaha..

ok ok janji tak duk lelama dalam tu.. hehehe

:)

wawajoe said...

uit..nanti biasa kan dok dalam stroller pulak...biar sampai besau takmo jejalan, dok senyap dalam stroller (stroller harus guna...mahal kan?)

p/s: Abang Danial sampai laa nih dok diam dalam stroller..tuh yang tukar stroller dekat 4,5 kali nak carik yang boleh tampung 27kg!...hahaha..

p/ss: kurang seket berlaku kes anak tak jumpa dalam shopping mall...

Anasfadilah said...

kak long::takat nak pi giant carik barang tak sampai 30 minit...nak usung stroller ka?

nak dukung saja,letih tangan cek oi

takpa,abah dia yang nak jadi Kangaroo sat..hehehe

wawajoe said...

alang-alang jenjalan, biar ler lelama sket...kesian baby dok umah jer tgk muka mak pak dia...:)

p/s: alang-alang bole usha aweksss...

Anasfadilah said...

kak long::tengok aweks?tak perlu...aweks yang datang tengok Ziyyad

hari tu ada 4 orang aweks kilang dtg tengok ZIyyad...

hahaha!

ohh no wonder la En.Suami is so eager to wear Ziyyad...hoh!

ziyyad is a babe magnet!

p/s::i trust u En.Suami...kidding je la.