Pages

08 October 2008

::9 pm::

semasa saya masih bersekolah rendah,mama dan babah menetapkan tidur kami adik beradik pada jam 9 malam

masih teringat,zaman tu...nak tengok citer p ramlee sampai abes tak boleh pasal berita dunia jam 10 akan menganggu gugat...ceis!hatta esok cuti pun,no way we all adik beradik boleh stay up late..

those days...hehehe

early to bed,early la jugak nak bangun pagi kan?

tapi..

la ni saya pun tido jam 9 ish..

pasal nak jaga Ziyyad di waktu sepertiga malam..

nasib la dulu dah praktis..

masih sempat menonton Amazing race Asia semalam..tengok Ida nerina makan tauhu darah itik...eyuuwww!

come friday and saturday...boleh stay up late sikit...wihooo!

berkorban masa..

dan jangan tegur apasal bawah mata saya ada excess baggage..tak sayang nyawa meh la tanya.huahuahua

p/s::the excess baggage yg saya miliki boleh hilang hanya dengan menggunakan plastic surgery...hahahaha!

1 comment:

Exotica / Aida Kamsuri said...

Dila..

OOOhhhh pimping baby ye? Hahhahaha.. Ziyyad dah pandai apa?