Pages

28 August 2008

::out we go!::

Today is Ziyyad a month old birthday...jadik today dia dapat jalan2! (dan saya juga jalan2...sangap gak duk umah...hehehe)

perjalan awal pagi..kami pegi hantar Achu Fiqah to her school in TTDI,lepas tu hantar mama Long pi KLIA..mama long balik kuching..lepas tu pegi breakfast kat RnR Jejantas Sg.Buloh..yay! (although jalan2 macam itu aje...buat saya rasa lega...dapat tengok matahari...seronok rasanye!)


Remember those hat yg saya buat kat Ziyyad dulu...dia dah pakai sekarang..topi tu saya buat dari sweater Tommy Hilfiger saya yg dah tak guna dah...heheh

sleeping soundly on the way balik..

kak RnR..mama dan baba saya gilir2 jaga Ziyyad..(En.Suami,after this kita plak gilir2 k.. :) )



Ziyyad dalam baby changing room...1st time saya and Ziyyad masuk..pe ghak sat..tak pernah masuk la katakan...hehehe



Ziyyad naik keta baru atuk nye...yay! (saya pun yay! jugek...LOL!)

minggu ni En.Suami tak dapat balik KL (again...sight..) tapi minggu depan,InsyaAllah dia kan berada di KL lama sikit..nak puasa sama2 ngan kami di KL..Yippie!tak sabar k..

p/s::mother to the child je boleh pimping the baby ye Uncle Effs...hahaha!

5 comments:

taichee~@! said...

weyyyyyyyyyyyyyyy...!!

nak curik n pimp gambo ziyyad...byk aksi aksi topi kiut dia la.

hahaha..tak kira mama long nak jugekk..

uhuhuh dah windu kat ziyyad ler :(

rean said...

waaaa....
sangat chomelll!!!
tahniah, tahniah!! XD

Obefiend said...

mama long? de heck

then i want to be uncle clown

cleo weiland said...

Ooooh little baby's day out eh? :) Suka tengok mata baby..they always have something to stare at kan. Makes you wonder what they see! And that thing they do when they laugh in the middle of their sleep...so cute!

babyelle said...

waaah.. interesting! pandainye mama ziyyad jahit snowcap tu.... ;)