Pages

22 August 2008

::hmmm::

ramadhan dah dekat..tak sure boleh puasa penuh ke tak..(harus la bunda menanya soalan pada diri sendiri...dah namanya premepuan...awak tu berpantang pun belum habes k..)

tapi bukan nak cerita pasal ramadhan..nak citer pasa raya..

saya rasa tahun ni malas nak berbaju raya baru,dan berkasut raya baru bagai...tade mood nak beli barang2 sendiri..baik beli barang2 ziyyad...(seronok pakai kan ziyyad baju2 yg di beli dulu..MasyaAllah,chomel je tgk ziyyad)

baju lama2 saya pun banyak elok lagi..harus ke beli baru lagi? (tapi kalau En.Suami nak belikan untuk saya,saya tak kisah..ada ,Alhamdulillah..takde,pun takpe..)

raya tahu ni InsyaAllah di Kl lagi (hoh!sure hepi nenda berdua itew!)

p/s::bersederhana kan ke lebih elok,hatta duit berkoyan-koyan..

2 comments:

oren said...

gitulah bila dah ada anak...kita lebih teruja untuk belikan baju raya utk depa, berbanding utk diri sendiri..tapi kalo next year, lagi best sbb masa tu Ziyyad dah bleh pakai baju melayu..

Arin said...

kak arin tatau cemana peel posa time nih..hehe..masuk 5 months plus waktu bulan posa nih..