Pages

28 July 2008

::away::

im away for an adventure of a lifetime...
doakan saya selamat..dan baby juge
(harap2 bishop score lebih dari 7..InsyaAllah,aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)
maafkan saya jika ada tersilap tulis dan menyinggung perasaan sesiapa
oh ye,kawan saya,sabrina,dah bersalin pagi tadi, baby girl (jep and nafa,anak aku belum kuar,korang dah sibuk ye kenen-kenenkan anak kitaorg.. :P )
p/s::hows the new look?penat seh buat benda ni...hohohoo 
oxoxo 

6 comments:

fifah said...

semoga selamat melahirkan ye..
take care n looking forward to your blog updates with chomel beside you instead of inside you. ;)
all the best!
xox

taichee~@! said...

Salaam Ummu Ziyyad~@!

He's so adorable and I terribly mss him already!

InsyaAllah takde aral, jika diizinkan Allah, kaknaz nak turun Kl tgk kamu and Ziyyad. Nak com pp dia puas puas!

Huhuh...

p/s: layout ni lawau. tapi tak sekiut anak sedaraku. pssst: panggil gue Mama Long tau~@! Huhuhu

Obefiend said...

sangat comel muka dia!! macam powerpuff.. hahaha

oh yeah

call me uncle F.. as in uncle WTF

hahahahaha

lovelymummy said...

dilla..tahniah..comel n besarnye ur baby..brp berat tuh..cm budak abis pantang dh..hope both of u ok..i'm counting days..wish me best of luck.. :)

azzamoro said...

tahniah... dah tgk pics ur baby kt ur bro punyer blog.. lebatnyerrrr rambut dia n mcm dah besar..soo cute n byk muke ur husband..tahniah tau....take care....

wawajoe said...

aiyoo..now got two Mama Long laa..how can one?...Anaz, hang amik mummy Long laa...

Dila, Congrats!....sejibiks muke Anas...